nu imi apare numele celui care ma suna sau imi trimite mesaj…
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: lugoj
Macuser din: 14.02.12

buna…am o problema,nu imi apare numele celui care ma suna sau imi trimite mesaj si eu am numarul in agenda,imi apare doar numarul de telefon fara nume…telefonul e decodat cu gevey e iphone 4s 6.0.1

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.01.13
seby0202 - 07 Ianuarie 2013 08:09 PM

buna…am o problema,nu imi apare numele celui care ma suna sau imi trimite mesaj si eu am numarul in agenda,imi apare doar numarul de telefon fara nume…telefonul e decodat cu gevey e iphone 4s 6.0.1

Daca nu ma insel este o problema intalnita cu gevey, daca modifici in agenda numerele si le treci in formatul +40 cred ca se rezolva.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

am incercat…si am minute si cand dau sa sun imi zice credit insuficient…si cand sterg +40 merge

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Atunci ca să împaci și capra și varza adaugă în agendă la fiecare contact a doua oară numărul de mobil, cu prefix +40. O dată îl ai pe cel de acum, fără prefix +40, a doua oară cu prefix.
Cănd te sună îți va apare numele din agendă, pentru că îl asociază cu numărul cu prefix - iPhone cu Gevey îl vede ca apel din afara rețelei de origine, internațional.
Când vrei să suni tu apelezi numărul fără prefix - așa cum îți permite cartela ta prepay.

Din păcate asta înseamnă că nu vei putea reapela direct din lista de apeluri recente - va trebui să te duci pe săgeata albastră din dreapa apelului recent și să alegi numărul fără prefix.
Dar pe total e un inconvenient mai mic decât să nu vezi cine te sună.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

ok…ms mult:)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Da, asta e o faza normala la gevey, dar se mai rezolva intr-un mod, ceva cu localizarea apelurilor, dar nu mai tin minte de acuma doi ani de cand am folosit ultima data gevey.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

‹‹ iPhone 5 Bateria      iPhone 5 ceva ciudat. ››