caut si eu de vreo 3 sapt o camera web pt macmini-ul (mac mini intel core duo 1,66 Ghz/MAC OS X 10.4.6) meu,vreau asa ceva pana in 100 RON, sa aiba si microfon,dak are cineva vre-o idee sa imi dea si mie linkul cu pag respectiva.VA MULTUMESC!
Și eu caut o asemenea cameră - să meargă sub 10.4 cu driver-ul ei sau cu maccam și să aibă și un microfon văzut de mac. Am un Aiptek dar nu are microfon. Vă rog postați link-ul aici.
mersi mult pt ca m-ai ajutat sa gasesc una care sa mearga pe mini.acum daca imi recomanzi si un magazin in BUCURESTI, m-as bucura.:D:D,merci
te inteleg dar eu nu am cumparat-o din magazin ca nu se prea gasesc mai deloc eu am luat-o de la cineva tot de pe aici din forum nu mai stiu cum il cheama baga si tu pe google si vezi ce gasesti da sa bagi asa cum scrie Logitech QuickCam Zoom WebCam si sa arate la fel cand o cumperi fa si tu o poza sa o ai ca sunt mai multe feluri de cam zoom
bine bine nu gasesc sa imi iau cam la mac,dar faza e ca io o luam mai mult ptr microfonu incorporat(folosesc mult skype).asa ca as ruga pe careva de aici sa ma ajute sa imi pun !!!macar!!!! un microfon amarat la mini-ul meu.Nu am aflat nik dak are sau nu mac mini microfon incorporat.