iMac G5 VESA Mount Adapter Kit - are cineva?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

Ma intereseaza cateva poze. Vreau sa-mi iau unul, sa-l prind de perete in asa fel incat atunci cand lucrez sa pot sa cobor iMacul la nivelul biroului (privirii) iar cand nu sa-l ridic cat mai sus pentru a nu putea fi atins de ficiormiu’ care l-ar putea “deteriora”.

Multumesc anticipat

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

Chiar nu ma poate ajuta cineva - poate aveti un pliant, un catalog ceva ...

Semnătură 

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

la lizeanu este un magazin gen ‘mesterul priceput’ - am vazurt acolo ceva, si mai gasesti si pe la bricostore, practiker sau media galaxy ///  eu am un suport prins in pereta pe care am televizorul si video ///  masoara gabaritul macului si uita-te la ce e in oras wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Mda - nu vreau asa - am mai gasit tot felul de suporti - ideea e ca preturile sunt oricum compartabile cu o diferenta de 20 - 30 lei. Dar cel de la Apple este din aluminiu elegant si dedicat, plus ca iMacul e destul de greut 11.5 kg si daca nu e fixat cum trebuie risc sa-l pierd pe jos ceea ce e mai rau.
Multam fain de sugetie oricum.

Semnătură 

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ala care-l am eu cica tine 50 kg - eu am pus pe el 27 kg….

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Dac-ule tu nu stii ce e aia un suport VESA:
Daca te uiti in spate la mai toate LCD-urile noi o sa vezi la majoritate din ele 4 gauri filetate aranjate intr-un patrat cu latura de 10cm. Ideea e ca tu poti sa scoti piciorul cu care a venit acel monitor/imac si sa iti pui un bratz extensibil care in prinzi de coltul mesei sau de perete sau chiar doar o tabla care se agata cumva de perete ca un tablou. Si e standard asa ca poti sa pui orice suport vesa la orice monitor care are gaurile acelea.
Cu un adaptor potrivit poti chiar sa iti faci iMac-ul G5 sa arate ca un iMac G4 mai “umflat”

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Cred ca nu m-ati inteles. Eu vreau sa-l prind de perete in asa fel incat atunci cand lucrez sa pot sa cobor iMacul la nivelul biroului (privirii) iar cand nu sa-l ridic cat mai sus pentru a nu putea fi atins de “ficiormiu’ care l-ar putea “deteriora”.

Asta-i singurul motiv

Semnătură 

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Ba da man. Te-am inteles. Suport VESA se numeste. Si eu caut in disperare
http://www.ergotron-europe.com/eu/en/products/serieneoflex/desk/default.asp

Asta e ce cauti… mie-mi trebuie de pus pe birou, dar exista si de agatat in perete. Faza e cum dracu cumpar de acolO >

am gasit in metro un suport vesa din asta.. e 1800000 dar nu coboara in mama ma-sii.
eu sunt inalt (1.92) si ma enerveaza la culme ca trebuie sa ma cocosez ca sa ma chiorasc in monitor.

Asa.. ca SI EU SUNT INTERESAT.
Hai sa apelam la un “tamplar” smile) poate facem la comanda… si daca luam 2 ne face reducere :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

interesantă scula aia de VESA mount - arata frumușel, însă eu voiam să o cumpăr pe cea de la Apple care e specială pentru iMacul meu. N-am gasit-o pe stoc la baieții de la care cumpăr eu și voiam să-l văd înainte de al comanda ... se pare că n-am succes, o să-l comand și voi vedea dupa ce-mi vine daca ce e ce-mi trebuie.

Multumesc oricum

Semnătură 

Apple user!

‹‹ ZIP      AJUTOR...sintem hack-uiti! ››