Intrebare garantie iPad adus din SUA
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.06.10

Salutare!

Am posibilitatea sa cumpar un iPad 4 4G adus din SUA, dar documentele nu mai exista. Este vorba despre o sursa sigura, dar am inteles ca nu am garantie la el, daca nu am factura sau daca nu am contractat o garantie internationala.

Este adevarat ca, in virtutea celor de mai sus, nu pot sa apelez nici la Noumax pentru eventuale probleme?

Multumesc!

Semnătură 

Simplifica pentru a dobandi pacea!

iPad mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Severin
Macuser din: 06.03.10

Juniorul meu a primit din State macbook unibody fara factura si garantia este internationala. Poti apela la orice service Apple pentru depanari!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc pentru promptitudine!

Ma gandesc daca totusi nu s-a schimbat politica de garantie intre timp (macbook unibody-inteleg ca nu-i MBP-e putin mai vechi)

Ei bine daca asta-i adevarul, si daca nu mai are nimeni nimic de adaugat, rog operatorul sa inchida acest thread.

Semnătură 

iPad mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu zic ca cel mai bine pui o intrebare direct la Noumax; era o diferenta intre Mac-uri si iScule in ce preiveste garantia.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 06.07.11

Eu am un iPhone achizitionat din SUA si am vorbit cu cei de la Noumax atunci cand am avut o problema, iar ei mi-au spus ca nu pot decat sa ma sfatuiasca, pentru service trebuie sa merg in SUA.

Semnătură 

“Life is about passsions. Thank you for sharing mine.” - M. Schumacher

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

ti-au zis asta probabil pentru ca aveai un model care nu se lansase inca oficial in Romania.

daca modelul nu poate fi reparat in tara in care esti, esti responsabil de costul transportului, scrie in garantia Apple.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 06.07.11

Am un 4S, iar intrebarea catre noumax a fost pusa acum o luna, deci nu prea cred ca se incadreaza in acest caz.

Semnătură 

“Life is about passsions. Thank you for sharing mine.” - M. Schumacher

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

ai dreptate, am citit si pe forumurile Apple si intradevar, iPhone-urile sunt cu garantia doar in tara in care au fost cumparate. Orice alt iDevice sau Mac are garantie internationala.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Maine sun la Noumax si va relatez concluzia. Sa aveti o seara faina!

Semnătură 

iPad mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

“La orice produs Apple (mai putin telefoane, la care garantia e localizata pe
Europa), putem procesa garantia internationala Apple 1 an pe baza seriei
(fara a cere acte de provenienta)”
smile Sa aveti o zi faina si multumesc inca o data pentru promptitudine.

P.S.: intrebarea le-am adresat-o noaptea, iar cei de la Noumax mi-au raspus dimineata la cateva minute dupa ora 9 - as spune si eu ca sunt “Premium Service Provider”

Semnătură 

iPad mini 4G