DayOne
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

Astăzi m-am decis să încerc aplicația asta. Mi-e teamă că aplicația asta ocupă foarte mult după ce o sa adaug multe date. Dar una peste alta este o aplicație foarte interesantă. Ar fi frumos dacă s-ar adăuga funcții ca în Momento precum social feeds. Deci ce pot sa spun? Merită încercată aplicația pentru că poți avea un jurnal personal cu gânduri, idei, poze, chestii precum data-ora si prognoza meteo curentă. totul se exporta intr-o arhiva journal.dayone.

Am o nelamurire si pentru asta am pus niste screens. Poate imi explica si mie cineva de ce journal.dayone ocupa 30kb din moment ce eu am adaugat poze de vreo 600 kb ? Asta inseamna ca le pune ca intr-o arhiva? Pentru ca daca pun o poza din libraria mea care are 2 mb, ar fi nasol ca si in arhiva de jurnal sa aibe tot 2 mb. Așa că dacă nu le arhivează folosesc iResize si le pun la o dimensiune mai mica. But still ... ce e cu diferența asta?

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07

Eu am si varianta iOS. Se sincronizeaza intre ele cu iCloud daca nu ma insel. Deci toate pozele acolo “locuiesc”.

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

si cu toate astea journal.dayone ocupa inexplicabil de putin ...

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

‹‹ protv      Serviio - Samsung Smart TV ››