2 din 2
2
iPad external storage solution
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09
Doc. - 15 Ianuarie 2013 11:06 PM

... Așa că vroiam să știu dacă ar merita să iau un card SD mare (cam de 128 GB să zicem) și să-l țin tot timpul în laptop? ...

Dacă Mac-ul tău este unul din cele listate aici atunci are slot SDXC și suportă carduri de până la 2TB.
Altfel, are slot SD și este limitat la 4 GB.

Cât despre prețul unui card SDXC de 128GB clasă 10 ... bate binișor prețul la SSD-uri de aceeași capacitate. Sigur, din perspectiva a nu avea ceva care atârnă din laptop poate merită, tu știi ce-ți permiți.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11
dexxter - 15 Ianuarie 2013 11:24 PM

damn, no edit: m-am uitat la seagate, nu permite copierea fisierelor de pe iScula pe el.

Ei nu?

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 09.02.08
Maclean - 15 Ianuarie 2013 11:44 PM
Doc. - 15 Ianuarie 2013 11:06 PM

... Așa că vroiam să știu dacă ar merita să iau un card SD mare (cam de 128 GB să zicem) și să-l țin tot timpul în laptop? ...

Dacă Mac-ul tău este unul din cele listate aici atunci are slot SDXC și suportă carduri de până la 2TB.
Altfel, are slot SD și este limitat la 4 GB.

Cât despre prețul unui card SDXC de 128GB clasă 10 ... bate binișor prețul la SSD-uri de aceeași capacitate. Sigur, din perspectiva a nu avea ceva care atârnă din laptop poate merită, tu știi ce-ți permiți.

Merci mult. Am verificat și se pare că merge, de fapt destui spun pe net că au adoptat soluția pe care aș fi tentat să o încerc. Cât despre SSD, cam tot ce știu e că există acel OWC Aura (plus carcasa) - cred că a și fost menționat la un moment dat pe aici - dar tare nu am timp să caut soluții să îl aduc în țară la prețul bun care apare pe siteul http://eshop.macsales.com/shop/SSD/OWC/Aura_Pro_Air_2011, plus că îmi e cam frică să instalez de unul singur așa ceva.

Semnătură 

La Vita e Bella…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
dexxter - 15 Ianuarie 2013 11:24 PM

damn, no edit: m-am uitat la seagate, nu permite copierea fisierelor de pe iScula pe el.

Cred ca am gasit o posibilitate, doar sa imi ajunga maine seagate-ul sa incerc….

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ar mai fi Patriot-ul asta.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

Am luat Seagate GoFlex Media de la userul de pe forumul asta, nou, sigilat. Sunt foarte multumit de el. Face exact ce trebuie. Si a venit foarte misto, cu 4 incarcatoare bundled (adica pentru 4 tipuri de priza). O sa caut saptamana asta pentru userul dexxter o varianta de a uploada continut pe el.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

2 din 2
2