MacbookPro 13” Mid 2010
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.07.09

Am ocazia sa schimb actualul laptop (i7, 520m, 6gb ram, 640gb hdd) cu un MBP mid 2010.

Nu ma joc, doar editari photoshop/lightroom.

De mult mi-am dorit un macbook, dar se merita sa trec de la quad core la dual core ?
Au probleme cunoscute modelele astea(neavand garantie)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Baia Mare
Macuser din: 02.06.10

Depinde de cat de mult iti doresti un mac smile Un MBP 2010 face ce face si face bine. Poti pune pe el si windows in caz ca ti-e musai sa mai joci ceva (pe langa jocurile de mac bineinteles) sau ai nu stiu ce programe exclusive win si iti garantez eu ca ruleaza bine. Fa-ti un calcul cost-eficienta (oricum laptopului tau ii va scadea valoarea mai repede decat macului respectiv) si daca esti pregatit si dornic sa treci pe mar eu te sfatuiesc sa o faci smile Mai ales pentru editari foto eu zic ca merita. Pe urma vorbim de calitatea constructiei, de durabilitate, de baterie si asa mai departe. Sper ca ti-am fost de folos smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

mersi mult. tu esti multumit? face fata in photoshop ?

de jucat nu prea ma joc si de ceva ani un mac este visul meu. dar ma gandesc la quad core vs dual core,etc. pana la urma cred ca voi face tranzactia.

ceva probleme specifice?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Din câte știu eu modelul acela se cam încinge și nu stă prea bine nici la capitolul baterie. Mai așteaptă răspunsuri de la cei care au varianta aceea,poate confirmă spusele mele, sper că nu greșesc.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

E i5 sau i7? Oricum cu 8 GB ram va fugi, garantez eu. Bineinteles ca face fata, lejer. Nu te gandi quad vs dual, gandeste windows vs osx si management de resurse. eu zic ca, daca-l utilizezi cum trebuie, vei realiza ca de fapt e mai rapid. si mai ales mai durabil. sigur, asta e parerea mea, cine doreste ma poate contrazice smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

al meu e i7. ala e core2duo p8600

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

A, e de 13 inch. Ma uitam la variantele de 15, alea au venit doar cu i5 sau i7.

http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-2-duo-2.4-aluminum-13-mid-2010-unibody-specs.html

Daca e asta e fix ca si al meu, mai putin ca al meu e de plastic si nu are tastatura backlit. Cele de 15 au 2 placi video, ma rog. Pai daca e adevarat ce zice DoT cel mai bine ar fi sa te sfatuiasca un posesor al modelului. Eu nu am ce sa-i reprosez la al meu mai putin clasicele crapaturi de la hinge smile Astept sa se faca mai mari si ma duc cu el la Apple sa-mi schimbe carcasa. In rest, se incinge dar nu absurd, oricum astea merg la temperaturi mai mari decat multe laptopuri, bateria ma mai tine vreo maxim 6 ore, depinde ce fac cu el (am 325 de cicluri de incarcare si are 20 de luni), am luat un cooler pentru cand joc football manager ca ala il incinge masiv smile... in rest, hdd de 5400 de rotatii - nu foarte rapid, io nu fac mari minuni sa imi trebuiasca ssd… usurel, portabil si fiabil. Nu ma plang smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

pana la urma o sa mai tin acest laptop, deoarece nu ma risc sa iau un mbp din 2010 fara garantie.

+ ca prefer pana la urma i7,6gb ram, 640gb si 540m, fata de core2duo, 4gb ram, 250gb hdd si 320m. iar daca vreodata vreau experienta mac (ca os) o sa il transform in hackintosh.

mersi

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
jenu - 16 Ianuarie 2013 01:55 PM

Oricum cu 8 GB ram va fugi, garantez eu.

Eu nu garantez.
Regret ca am fost zgarcit la inca cuteva sute de lei si nu am pus 16GB.
Eu am MBP Late 2011” si nu sunt multumit cu 8GB Ram.
Ce fac eu cu laptop-ul ? Stau pe internet si ma joc Team Fortress. Tu o sa te joci in Photoshop ; baga 16GB wink

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Pai na, eu vorbeam in functie de utilizarea mea. Depinde ce faci, e adevarat. Oricum al meu e maxed out la 8 gb, la fel ca cel propus spe schimb. Daca puteam si eu ii puneam 32 ca ramu e ieftin ca braga smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

Eu am avut mid 2010 si mi-a parut rau ca nu am dat cativa banuti in plus sa iau varianta cu i5. Eu personal nu-ti recomand Core2Duo. Pe youtube la hd sau full hd se invart acele ventilatoare si se incalzeste macul de nu stii ce-i cu tine, cu ventilatoarele curatate in service.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB