probleme la instalare os 9
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

am un cd original cu os 9. daca 10.4 este pronit il vede ii face mount. dar daca vreau sa bootez de pe el nu merge. nici daca tin apasat “c” nici daca apas in timpul bootarii lung “alt”. in acest caz i meniu nu apare cd-ul. ce o fi cu el?

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Probabil OS9 nu este 9.22 cit vrea OSX.
Al doilea CD de la MacMini contine un MacOS9.pkg de 230 MB,
care se poate instala peste OSX.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

scuze. este vb de un power mac g4 quicksilver. deci ar trebui sa mearga cu el. multumesc pentru idee.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Derek - 17 Ianuarie 2007 05:15 AM

am un cd original cu os 9. daca 10.4 este pronit il vede ii face mount. dar daca vreau sa bootez de pe el nu merge. nici daca tin apasat “c” nici daca apas in timpul bootarii lung “alt”. in acest caz i meniu nu apare cd-ul. ce o fi cu el?

MAC OS 9 BOOT CD nu se poate instala pe mac-urile produse după 2002-2003 (doar o scurtă serie de eMac-uri le mai suporta). Nu spui ce mac ai. Dacă e G3 - da, dacă e deja G4 ori G5, adios muchachos, doar MAC OS X sau Linux PPC poți pune pe ele. Dacă e mac intel inside, doar Tiger și Leopard + Linux etc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Derek - 17 Ianuarie 2007 06:36 AM

scuze. este vb de un power mac g4 quicksilver. deci ar trebui sa mearga cu el. multumesc pentru idee.

Nu sînt sigur că seria aia mai suportă os 9 nativ, nu mai țin minte… dacă așa zice la carte, atunci - poate - cd-ul are o hibă.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

okas. si atunci ce ma fac?????? am jocuri pe 9. civ 3, diablo 2, apha centauri care pentru instalare cer 9.
:((( eventual daca ar avea cineva un system pe care l-as putea copia pe hard si sa-l vada?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Derek - 17 Ianuarie 2007 06:43 AM

okas. si atunci ce ma fac?????? am jocuri pe 9. civ 3, diablo 2, apha centauri care pentru instalare cer 9.
:((( eventual daca ar avea cineva un system pe care l-as putea copia pe hard si sa-l vada?

dacă ai mac intel, adios eternos sau cumperi second hand un g3
dacă ai ppc, emulatorul de mac os 9 de pe al doilea dvd…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Derek - 17 Ianuarie 2007 06:43 AM

Am eu installer de OS X pt Diablo 2

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pe Quicksilver se poate instala nativ Mac OS 9. E un CD cu Mac OS 9, dintr-ăla cu un “9” mare, auriu pe el? Sau un CD dintr-ăla gri, cu Mac OS 9, venit cu computere PPC care nu pot boota în OS 9? Al doilea nu e bootabil.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

este gri. :( no asta este

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

QuickSilver buteaza sub OS 9. Doar daca a fost repartitionat cu Drive Genius nu mai pleaca!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: București

Eu am tot G4 QuickSilver. Dak vrei 9.2.2 si esti din Bucuresti…da un PM

Semnătură 

