am un cd original cu os 9. daca 10.4 este pronit il vede ii face mount. dar daca vreau sa bootez de pe el nu merge. nici daca tin apasat “c” nici daca apas in timpul bootarii lung “alt”. in acest caz i meniu nu apare cd-ul. ce o fi cu el?
am un cd original cu os 9. daca 10.4 este pronit il vede ii face mount. dar daca vreau sa bootez de pe el nu merge. nici daca tin apasat “c” nici daca apas in timpul bootarii lung “alt”. in acest caz i meniu nu apare cd-ul. ce o fi cu el?
MAC OS 9 BOOT CD nu se poate instala pe mac-urile produse după 2002-2003 (doar o scurtă serie de eMac-uri le mai suporta). Nu spui ce mac ai. Dacă e G3 - da, dacă e deja G4 ori G5, adios muchachos, doar MAC OS X sau Linux PPC poți pune pe ele. Dacă e mac intel inside, doar Tiger și Leopard + Linux etc.
okas. si atunci ce ma fac?????? am jocuri pe 9. civ 3, diablo 2, apha centauri care pentru instalare cer 9.
:((( eventual daca ar avea cineva un system pe care l-as putea copia pe hard si sa-l vada?
okas. si atunci ce ma fac?????? am jocuri pe 9. civ 3, diablo 2, apha centauri care pentru instalare cer 9.
:((( eventual daca ar avea cineva un system pe care l-as putea copia pe hard si sa-l vada?
dacă ai mac intel, adios eternos sau cumperi second hand un g3
dacă ai ppc, emulatorul de mac os 9 de pe al doilea dvd…
Pe Quicksilver se poate instala nativ Mac OS 9. E un CD cu Mac OS 9, dintr-ăla cu un “9” mare, auriu pe el? Sau un CD dintr-ăla gri, cu Mac OS 9, venit cu computere PPC care nu pot boota în OS 9? Al doilea nu e bootabil.