2 din 2
2
Cooler Imac 27 zgomotos
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 14.01.13

Scuze, nu pot da edit, Hamilton, crede-ma ce am zis eu este foarte adevarat.

Semnătură 

MacBook Air 13 inch (Mid 2013) - i5 Haswell HD5000 4GB/128GB SSD
Retina Display MacBook Pro 15 inch (Early 2013) - i7 HD4000 8GB/256GB SSD
iMac 21.5 inch (Mid 2010) - i3 Radeon HD 4670 16GB/1TB HDD
iPhone 4S 16GB Neverlocked
iPad 2nd Generation 16GB Flash Storage + 3G (cartela Digi)
iPod Video 5th generation - 30GB
Apple TV 2nd Generation (Jailbreaked Running XBMC)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
StefanS - 17 Ianuarie 2013 05:16 PM

MaC®, Stiu cum e tras aerul in iMac, insa la mine asa se intampla cand se strange mult praf in el. Cand dau ventilatoarele la turatie mare dupa putin timp vad bucati mici de praf pe talpa si pe langa ea, pentru ca pica de sus din ventul cel lat.

Mniezăule, da’ unde stai nene de se aduna ATÂT de mult praf de ies șomoioage???

danutzgelu, și eu am un zgomot (24” imac, cu hdd schimbat în service), e mai mult un bâzâit. E de la unitatea optică. Trebuie să strâng un pic carcasa (podul palmei stă pe display și degetele “trag” un pic de carcasă, in parte din spate) în zona respectivă. E posibil să fi fost schimbat hdd-ul. ST31…. înseamnă un Seagate. De obicei, original, e Western Digital.

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: DB/Darmanesti
Macuser din: 25.03.08

Stau la casa, insa asta e irelevant. In orice iMac se aduna mult praf daca nu sunt marite turatiile la ventilatoare regulat incat sa le dea afara. Din cauza gaurilor care sunt cam maricele (totusi e bine sa fie asa, ca daca nu ar fi fost, sau ar fi avut ceva panza de protectie s-ar fi umplut repede cu praf) ventilatoarele absorb o cantitate cam mare de praf. In orice camera se face praf, asta stim cu totii. La mine la cateva luni de zile iese praf din iMac, ceea ce eu consider fiind normal in conditiile in care folosesc il foarte mult.

Semnătură 

only 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 01.01.09
rev3rse - 17 Ianuarie 2013 08:17 PM

Scuze, nu pot da edit, Hamilton, crede-ma ce am zis eu este foarte adevarat.

La viata mea am avut 2 Macbook-uri Unibody si un Macbook Pro toate cu HDD-uri schimbate. Am pus in ele WD, Seagate & Toshiba si ventilatoarele nu au luat-o razna.
Nu mai stiu cine a zis ca in 2009 Apple a schimbat nu stiu ce cu senzorii de la HDD si asa mai departe ; Mac-urile mele is din 2008, 2009 si 2011 iar chestia ii ca ventialatoarel din Mac-urile mele din 2009 si 2011 nu o iau razna.
Stiu ce vorbesc, nu ma arunc in discutie doar sa ma bag in seama. A fost cand am gresit, dar atunci am recunoscut - acum nu cred ca este cazul.
Traiasca !

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 01.01.09
DoT - 17 Ianuarie 2013 04:23 PM
hamilton - 17 Ianuarie 2013 04:08 PM
rev3rse - 17 Ianuarie 2013 04:03 PM

Daca HDD-ul a fost schimbat cu unul third party (fara logo-ul apple pe eticheta) - ventilatoarele stau turate ...

Hahaha LOL
Toate Mac-urile mele au HDD-uri third party si crede-ma ca ce ai zis tu nu e adevarat.

Poate la iMac-uri e altfel. Sau ai și iMac?

Nu, nu am iMac dar am umblat pe zeci de iMac-uri cu HDD-uri schimbate si nu era “problema” asta.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

hamiltoane tată, citiși postul #12 pe care-l pusăi io?
se vede triaba că nu.

smile

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.01.13

buna tuturor,

vad ca merge acum site-ul si ca totul e ok grin

vroiam sa va spun ca am gasit problema si solutia la problema pe care am avut-o vis a vis de ventilatorul zgomotos !

Asadar, a fost problema ventilatorului de la HDD ... am instalat softul asta si acum e totul ok !!! atasez aici linkul eventual ptr cei cu aceeasi prbl ca si a mea ,
programul este free si imediat ce e instalat isi face treaba de minune ! Recomand dupa instalare a se bifa casutza SMART ptr o buna gestionare a temperaturii !

http://exirion.net/ssdfanctrl/

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.01.13

eu am luat mac-ul la mana a2a si nici nu m-am gandit la o asemenea varianta !

ma bucur ca acum am rezolvat si sunt foarte multumit , nu stiu daca merit acum sa mai dau bani si pe alt Hard ori sa-l schimb atata timp cat functioneaza .

M-ar interesa sa stiu de ce a facut asa de la bun inceput de cand l-am luat , o cauza trebuie sa fie ... dar e ok acum si asta e important ptr mine grin

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.10.12

Multumesc Daniel.

Am gasit pe un alt topic :

danutzgelu - 25 Ianuarie 2013 02:49 PM

buna tuturor,

vad ca merge acum site-ul si ca totul e ok grin

vroiam sa va spun ca am gasit problema si solutia la problema pe care am avut-o vis a vis de ventilatorul zgomotos !

Asadar, a fost problema ventilatorului de la HDD ... am instalat softul asta si acum e totul ok !!! atasez aici linkul eventual ptr cei cu aceeasi prbl ca si a mea ,
programul este free si imediat ce e instalat isi face treaba de minune ! Recomand dupa instalare a se bifa casutza SMART ptr o buna gestionare a temperaturii !

http://exirion.net/ssdfanctrl/

si pare o idee mai bun programul ( in caz ca mai au si altii problema asta)

Multumtesc tuturor pentru indicatiile date.
Problema rezolvata….subiect INCHIS smile

2 din 2
2