probleme iTunes, iBooks, iPad
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Ste Marthe, Canada
Macuser din: 28.06.10

mai intai sa va spun ca iPad-ul meu nu e conectat la internet si il folosesc doar la citit carti.

deoarece ultima carte (pdf - pe care o aveam in iTunes) nu voia nicicum sa se sincronizeze pe iPad am reinitializat iPad-ul. In acel moment s-a produs “dezastrul”. Mai intal mi-a sters aplicatia iBook si m-am straduit in zadar sa o incarc din nou. Imi spuneau ca identifiantul meu apple nu e valabil, ca parola nu e valabila (desi eram sigura ca e corecta). Au spus ca-mi trimit un mail cu parola. Nici vorba sa primesc vreun mail. Mi-am creat un alt cont apple si am reusit sa-mi incarc aplicatia iBooks.

In acel moment am crezut ca totul s-a terminat cu bine. Insa m-am inselat. In noua biblioteca de pe iTunes (si iPad) o mare parte din cartile pe care le aveam au fost sterse. Le-am cautat pe iMac in zadar. Am reinitializat din nou iPad-ul dupa o copie de securitate de acum vreo 6 luni si tot nicio schimbare.

Exista o sansa sa-mi recuperez cartile pierdute? sau asta e metoda “delicata” folosita de apple ca sa ma penalizeze ca mi-am permis sa nu-mi conectez iPad-ul la internet si sa nu cumpar carti de pe iTunes?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

te-ai uitat in junk folder? acolo ajung cele mai multe mailuri cu recuperarea parolei

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Ste Marthe, Canada
Macuser din: 28.06.10

m-am uitat, dar degeaba :(