Adaptor Gigabit pe reteaua electrica Trendnet TPL 405E
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Salut,
Va spune ceva asta? As vrea sa stiu daca utilizeaza cineva. Mi-e cam frica - nu stiu cum izoleaza reteaua de semnal - daca printr-un condensator care poate crapa, atuci adio calculator.
Deci, daca ati utilizat/utilizati asa ceva, astept comentariile voastre

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07

Nu stiu cum functioneaza, dar la o adica, mai treci cablul de retea printr-un UPS (daca e vorba doar de protectie).

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, e o idee buna.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Caransebes
Macuser din: 05.02.11

Buna,am utilizat ceva asemanator ( dar nu aici) si sa fiu sincer nu m-a incântat.Da, e super nu mai folosesti cablul dar daca ai noroc si ai mai multe faze sau mai multe ramificatii e posibil sa mearga ff prost sau deloc.In legatura cu izolatia dintre semnal si retea   au fost stabilite nistte standarde ...problema se pune la conectivitate.
O zi faina

Semnătură 

From Russia with love guy

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Sunt gandite de americani, pentru americani.
Aici la noi in romanica.. shefu electronist in cazurile bune are o facultate terminata!
Deci nu te astepta sa ai instalatie electrica gandita ca la carte, implicit si viteza/stabilitate!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
macold - 20 Ianuarie 2013 08:00 PM

Salut,
...adio calculator.

Naah.
Îl bagi aici-șa la donații și p-ormo te amuzi cu postările înlăcrimate ale celor care îl ratează. cool cheese

scuze de off tongue wink

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mda, dar il donez doar impreuna cu adaptorul buclucas, sa se bucure si altii de el…
in alta ordine de idei, o instalatie electrica monofazica facuta cum trebuie nu ar trebui sa puna mari probleme. Doar daca Dorel se gandea la Dorica cand a legat firele…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

instalatia e pe cupru ? e facuta de curand ?  mie pe aluminiu nu imi merg adaptoarele astea, DELOC…
sincer nu stiu daca asta este cauza exacta, doar ca.. unui amic ii merg pe o instalatie de cupru.. cei drept 200-300 kbs

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Instalatia va fi pe cupru. 200-300kbs e cam putin, totusi. Poate ca interferentele isi spun cuvantul.