2 din 2
2
Abonamente internet + speed test
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

Daca vrei fac un ftp pe windows si il pun la download si sa il iei smile sa ti-l pui pe un pc sa vezi ca nu intra nici un virusel smile

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member

Da nu imi trebe anti virus , am toate update-urile pana in decembrie 2006 ... si lunar fac scan online pt virusi ..! si nimic nu am ..Folosesc doar TuneUp Utilities 2007 - sa golesc registru si sa optimizez calcu !
http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=1717471545ae4503ba15f

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mult succes…. ca te vad hotarat smile

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

FTP on .. go go go nevrozel smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
nevrozel - 17 Ianuarie 2007 04:39 PM
buretzel - 17 Ianuarie 2007 04:38 PM

nu folosesc nimic . Am security updates . Am luat de pe torrente windows de 2 giga care are updates si unele programe . merge bine pc-u doar placa video face fitze la jocuri :(

Mda… tie chiar iti trebuie un Mac.

P.S. Imi poate spune cineva de cand security updates in Windows tin loc de antivirus? smile

nu tine loc de antivirus dar e indicat sa le ai. iar buretzel, dupa cum se vede, are o conexiune la net destul de ... securizata. providerul lui ofera conexiuni destul de sigure din acest punct de vedere. evident, depinde si de utilizator ca daca instaleaza orice busitura de programel si intra pe toate siteurile cu warez-uri si pr0n si deschide toate mailurile si atasamentele, poate sa aiba si mama antivirusului si tot degeaba.
ceea ce vad eu la buretzel si este f ingrijorator, f dezamagitor este playlistul lui ..... Pai se poate mai buretzele?! paris hilton, liviu pustiu????!!!! pai, tu esti badigard?
alooo, grupul de la cluj si oradea .... sa-l luati si pe buretzel cu voi la intalnirea de pe 27….

pun pariu ca daca buretzel isi ia mac, in maxim 1luna o sa aiba cele mai multe posturi. :D

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

Hehe , eu nu intru pe pron dinalea smile .. si cand eram noob si foloseam internet explorer intrau la greu virusi .. pentru asta folosesc Firefox , nu intra nici raha*u prin el smile !
Si is foarte atent ce bag in calc :D 1
Mie imi plac toate genurile de muzica smile manele + hip hop + rap + dance + rock (unele care is in TOP smile si au lyrics faine
Cand o sa am mac o sa vin si eu la Intalniri

edit : eu is genu de om care asculta tot ce ii bun si nou & cateva vechi !

[ Modificat: 17 Ianuarie 2007 06:56 PM de buretzel ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da ma buretzele, esti un gen interesant!!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

tine minte : Doar cei interesanti pot avea un mac .. cei care cred ca ii un rahat is neinteresati de noua tehnologie si raman la PC smile)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

asa e buretel!!!  POWER TO THE PEOPLE!!!  ATTICA ... ATTICA

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ha ha, asta cu security updates e minunat! Pun pariu ca Buretzel al nostru e virusat. Ca nu exista iesire pe net fara maslina-n brinza win!

2 din 2
2