Da nu imi trebe anti virus , am toate update-urile pana in decembrie 2006 ... si lunar fac scan online pt virusi ..! si nimic nu am ..Folosesc doar TuneUp Utilities 2007 - sa golesc registru si sa optimizez calcu ! http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=1717471545ae4503ba15f
nu folosesc nimic . Am security updates . Am luat de pe torrente windows de 2 giga care are updates si unele programe . merge bine pc-u doar placa video face fitze la jocuri :(
Mda… tie chiar iti trebuie un Mac.
P.S. Imi poate spune cineva de cand security updates in Windows tin loc de antivirus?
nu tine loc de antivirus dar e indicat sa le ai. iar buretzel, dupa cum se vede, are o conexiune la net destul de ... securizata. providerul lui ofera conexiuni destul de sigure din acest punct de vedere. evident, depinde si de utilizator ca daca instaleaza orice busitura de programel si intra pe toate siteurile cu warez-uri si pr0n si deschide toate mailurile si atasamentele, poate sa aiba si mama antivirusului si tot degeaba.
ceea ce vad eu la buretzel si este f ingrijorator, f dezamagitor este playlistul lui ..... Pai se poate mai buretzele?! paris hilton, liviu pustiu????!!!! pai, tu esti badigard?
alooo, grupul de la cluj si oradea .... sa-l luati si pe buretzel cu voi la intalnirea de pe 27….
pun pariu ca daca buretzel isi ia mac, in maxim 1luna o sa aiba cele mai multe posturi. :D
Hehe , eu nu intru pe pron dinalea .. si cand eram noob si foloseam internet explorer intrau la greu virusi .. pentru asta folosesc Firefox , nu intra nici raha*u prin el !
Si is foarte atent ce bag in calc :D 1
Mie imi plac toate genurile de muzica manele + hip hop + rap + dance + rock (unele care is in TOP si au lyrics faine
Cand o sa am mac o sa vin si eu la Intalniri
edit : eu is genu de om care asculta tot ce ii bun si nou & cateva vechi !
[ Modificat: 17 Ianuarie 2007 06:56 PM de buretzel ]