2 din 2
2
13inch MBA vs MBP
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 18.01.13

Avanzato, stiu ca suna ciudat dar da. Cand am probleme in productie, nu il pot folosi pentru ca fiecare masina sau robot, are programul specific, sau displayul lui, si imi este nefolositor. Dar cand sunt la birou, reusesc sa ma mai uit la un film fara probleme.

Acasa mai construiesc cu ajutorul unui pcb, un circuit electric cu cateva integrate si leduri, si le mai programez, legat prin usb, si cu ajutorul lui textedit reusesc sa fac “instalatii de brad” sau cu senzori fotovoltaici cateva jocuri de lumini.

Sa revin la topic, sunt un medium user, si folosesc laptopul la capacitate maxima, trag de el ca de un caine, e in garantie, si daca crapa, sa crape acum. Cand spun trag de el fac referire la faptul ca nu il menajez cand vine vorba de rularea mai multor aplicatii simultan. Sunt foarte foarte incantat de el, desi am folosit windows de la varsta de 14 ani, acum dupa 8 ani, sunt ca un bebelas care invata sa mearga, dar lucrurile merg rapid.

Initiatorule, sa ne tii la curent cu comanda ta, sunt foarte curios de ce iti vei achizitiona.

Cu stima,

Mihai.

Semnătură 

“Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you’re still retarded.”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 17.06.10

Va tin la curent, dar momentan mai o intrebare ... ajung 4GB RAM? sau ar fi recomandat 8GB RAM?

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

De vreun an şi jumătate, de cînd au băgat SSD şi noile core-uri, MBA nu mai are probleme de încălzire. Poate e cu 10% mai lent decît MBP 13”, dar e de două ori mai uşor!
Dacă nu ar trebui să folosesc Photoshop sau programe de randare, aş alege, fără ezitare, MBA.
Cine nu crede poate să se uite pe GeekBench şi o să rămînă cam uimit!

Aici e şi o mică şmecherie (rămîne între noi, Apple fan-boii): Nu se poate ca un computer care-şi zice PRO să aibă cip grafic. Punct!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Şi aici ne lămurim cum stăm cu puterea!

Ei, ce ziceţi? V-aţi schimbat părerea?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.03.13

Asta mai mult pt acel procesor. Parerea mea care am un 2012 MBA 13.3 cu 4GB ram nu ai cum sa il folosesti la maxim cu cele enumerate de tine..chiar daca le folosesti pe toate in acelasi timp. Din cand in cand mai rulez si un starcraft 2 sau diablo 3 si doar acolo se incalzeste in rest este foarte rece si placut smile

2 din 2
2

‹‹ Zgomot ciudat      Second HDD on Macbook Pro ››