La mine in mod clar update-ul a resuscitat bateria. 6h 34m usage, 1 zi standby, 6% baterie. Am utilizat telefonul atat pe 3G cat si pe wi-fi asa cum fac de obicei. De cand am cumpărat iPhone-ul asta n-am avut niciodata usage peste 5h si ceva minute. Never ever. Nu am ascultat muzica sau văzut filme in usage-ul asta. Vorbit, SMS, fb, twitter, Safari… 15 min păsări nervoase… Aparat foto…
Eu am facut update din iTunes, cu cablul conectat, la 4s-ul meu. Bateria mi se pare la fel. In schimb am observat ca am semnal mai slab, pe Cosmote. Unde aveam 4-5 linii acum am fix 3. Mentionez ca tin 3g pe off pt ca am wireless non stop in 90% din timpul zilei, deci nu stiu semnalul 3g cum se comporta.
Tocmai am aflat de ce aveam semnal mai putin. S-a oprit routerul, si cand ma uit pe telefon, sus imi apare 3G, intru in setari, 3G era pe OFF. Ii dau ON, il las sa intre in retea, apoi opresc iar 3G si bam, semnal full ca inainte. Deci ifonu era pe 3G de fapt, chiar daca era oprit, weird.
Tot urmaresc acest topic si nu numai dar vad ca nimeni nu are problema mea .
Iphone 5 , care a mers fara absolut nici o problema cu 6.0.1 la fel si cu 6.0.2 , dar de cand cu 6.1 fratilor se duce bateria vazand cu ochii ( asta la propiu) .
Am dezactivat absolut tot ce se poate dezactiva , de la wifi / 3G / location ....etc ; am dezactivat spotlight si SIRI ,..... am scos tot am lasat iphone-ul doar in functia de tel . , semnalul este foarte bun dar bateria , ...se duce al dracu de repede , cu ecranul aprins ( aproape de minim luminozitatea) se duce cam 1% din baterie / min.
Ieri pe la ora 14:30 am facut al 2-lea restore cu set as new , l-am scos de la incarcat cu 100% baterie , iar astazi seara mai am doar 20% baterie in conditiile explicate mai sus si cu doar 20 min de convorbiri telefonice .
O iau razna pe bune , ..nu mai stiu ce sa fac , si din cate imi dau seama nu prea pot sa ma mai intorc la 6.0.2 ....sau DA ?
Astept o idee ... parere…, sau imbarbatare de la voi .
Foarte ciudat ce ti se intampla. Din informatiile pe care le-ai dat, eu cred ca nu poti da vina decat pe conexiunea la reteaua mobila. Eu cand am updatat 4s-ul la 6.1 am avut problema semnalata mai sus, adica era 3G-ul activat desi era indicat ca OFF. Deci ceva face acolo iOS 6.1. As incerca sa ma joc cu toate switchiurile de ON/OFF legate de conexiunile mobile, apoi cu setarea Carrier, as da pe manual, etc. Poate iti rezolva problema. Sa ne anunti ce se intampla.
Dupa ultimul “set as new” am evitat sa mai instalez ceva , tocmai sa observ daca fara skype, dropbox…etc. mai am probleme , LA FEL , peste noapte am activat airplay mode si am avut o scadere de 20% din baterie .
Sunt catranit in ultimul hal , am descarcat chiar si IPSW 6.0.2 dar evit sa incerc downgrade pt. ca din cautarile mele am inteles ca nu se mai poate . Este adevarat ?
Ma mai bate gandul sa fac o programare la genius si sa ma duc cu el in brate , dar ... parca nu imi vine la cat de exemplar s-a comportat pana acum , si la cat de clean se prezinta desi a fost purtat “dezbracat” pana acum nu are nici macar o zgarietura sau puncticel .
Parerea mea este ca nu are cum sa fie vina telefonului avand in vedere ca doar dupa 6.1 a inceput dezastrul . Am dreptate ?
Ce imi pare si mai ciudat este ca pe 4S-ul sotiei problema nu se manifesta ( aceiasi retea mobila) , chiar si ipod touch-ul se pare ca nu are problema mentionata .
Dupa ultimul “set as new” am evitat sa mai instalez ceva , tocmai sa observ daca fara skype, dropbox…etc. mai am probleme , LA FEL , peste noapte am activat airplay mode si am avut o scadere de 20% din baterie .
Sunt catranit in ultimul hal , am descarcat chiar si IPSW 6.0.2 dar evit sa incerc downgrade pt. ca din cautarile mele am inteles ca nu se mai poate . Este adevarat ?
Ma mai bate gandul sa fac o programare la genius si sa ma duc cu el in brate , dar ... parca nu imi vine la cat de exemplar s-a comportat pana acum , si la cat de clean se prezinta desi a fost purtat “dezbracat” pana acum nu are nici macar o zgarietura sau puncticel .
Parerea mea este ca nu are cum sa fie vina telefonului avand in vedere ca doar dupa 6.1 a inceput dezastrul . Am dreptate ?
Wow chiar e ceva ciudat acolo. Eu daca pun pe airplane mode peste noapte nu se scade bateria nici macar cu 1%.
Am dat o tura pe Apple Support Communities si sunt pagini intregi de postari legate de iPhone 5, iOS 6.1 si bateria care se descarca vazand cu ochii… Si nimeni nu are nicio solutie care sa functioneze cu adevarat…
Pai intr-o oarece masura e o veste buna, daca e ceva intalnit asa des, inseamna ca in curand se va gasi o solutie, sau Apple va scoate un update ceva. Era mai rau sa fie el singurul cu problema.
Aiurea e ce am partit eu cand am facut update pe telefon la iOS 6.0. Au disparut cateva contacte din telefon, dar si din OS X, si din iPad, si din iCloud si din backupul Time Machine, de parca nici n-ar fi existat vreodata in contactele mele pe nici un device. Asta nu numai ca e ceva grav, dar nimeni nu a gasit macar o explicatie.
Da, e adevărat. Dar îţi dau o metodă simplă.
Cuplează-l la calculator. Fă backup, resetează total telefonul şi adu-ţi back-up-ul înapoi. Ta-daaam!
Iaru , scuza-mi te rog nepriceperea , dar vrei sa spui ca rezolvarea ar fi sa fac un backup dupa care reinstalez 6.1 , dupa care repun backup-ul in loc de set as new ?