5 din 6
5
iOS 6.1 is here!
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRank
Jr. Member
Din: iuchei
Macuser din: 08.02.08

Voi incerca si metoda spusa de tine ; dar la ce sa fac backup ? ca momentan nu am instalat nimic in el iar contactele le am in cloud . Din cauza asta ma mira solutia propusa de tine , dar am sa incerc ca nu am nimic de pierdut .

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Vodafone Warns Its iPhone 4S Customers Not to Upgrade to iOS 6.1
http://allthingsd.com/20130208/vodafone-warns-its-iphone-4s-customers-not-to-upgrade-to-ios-6-1/?buffer_share=608ed

Ceva s-a intamplat legat de conectivitatea mobile, si cred ca tot asta iti cauzeaza si problema cu bateria

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Are iP5.

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRank
Member

Nu conteaza, vezi problema mea cu 4s. Ideea e ca s-au facut modificari la tot ce inseamna conexiuni.

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRank
Jr. Member

Un mic exemplu despre cat de enervanta este problema .
Repet nu am folosit date , nu wifi, nu spotlight, nu location services, luminozitatea cam la 20% , email pus pe manual si nu push , semnal GSM bun spre foarte bun .....ce sa mai , am creat toate conditiile ca sa economisesc baterie , aceleasi setari pe care le-am avut pt o saptamana de concediu cand nu am folosit nici un fel de date , dar aveam 6.0.1 , si se poate vedea AICI cat tinea , pe cand acum .....

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRank
Member

E grav , pai in utilizarea aia al meu era la 100% inca fara probleme. De ce nu il trimiti in service ? Banuiesc ca ai garantie.

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Doua bare la semnal si zici ca ala-i semnal bun spre foarte bun?

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRank
Jr. Member
d3xmeister - 09 Februarie 2013 12:10 PM

E grav , pai in utilizarea aia al meu era la 100% inca fara probleme. De ce nu il trimiti in service ? Banuiesc ca ai garantie.

Am garantie, dar nu imi vine s ama despart de el pt. altul , si , gandesc eu daca cumva e problema de software , avand in vedere ca , cu 6.01 si 6.0.2 s-a comportat exemplar , poate cu venirea 6.1.1 se rezolva ceva ; in caz ca acest viitor update nu remediaza problema o sa ma duc cu el in brate spre apple store-ul de la care l-am cumparat.

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRank
Jr. Member

Altero acel semnal mai slab il am acasa si doar in locul de fumat smile in casa sau la munca am semnal foarte bun .

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti ::: Bucuresti
Macuser din: 06.02.11

Am un iPhone 4 neverlocked iOS 5.0. Daca fac update la iOS 6.1 din iTunes se pierd mesajele si pozele din telefon ? Dar dupa jailbrake ?

Semnătură 

iMac 21.5” Late 2009 ; Intel Core2Duo 3.06 Ghz ; 8GB RAM DDr 3 1067Mhz ; 1TB HDD ; ATI Radeon ; Wired Keyboard ; Mighty Mouse.
iPad 1 64GB WiFi 3G
iPhone 4 16GB Neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRank
Jr. Member

Inca e prea devreme sa cobesc , .....dar se pare ca am rezolvat , voi vedea mai bine dupa ce fac o incarcare 100% .

Nenea Iaru sa-ti dea D-zeu sanatate ca bere dau eu cata vrei . Manat de ideea ta , am zis WTF sa incerc . Caut in itunes si vad ca am backup-ul facut automat in ziua in care am facut upgrade-ul la 6.1 , dau resetare totala si pun acel backup inapoi . Sper ca s-a rezolvat , spun asta deoarece de cateva ore nu mi-a scazut nici macar 1 procent bateria . In caz ca asta a fost rezolvarea oare ce a putut cauza fenomenul ?

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRank
Jr. Member

Confirm rezolvarea problemei . Bateria si-a revenit in mintile ei si acum este totul la fel ca inainte .

Multumesc din suflet Iaru pt. solutie .

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

La voi cum se manifesta pe 6.1 urmatoarea situatie : cand trimiti un email se aude imediat sunetul de trimitere si apoi incepe sa-l trimita,pe 5.1.1 se auzea sunetul dupa ce era complet trimis,nu la inceputul trimiterii email-ului,atunci stiai ca a fost trimit cu succes.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member

Nu mai tin minte exact cum era pe iOS 5, dar pe 6 sigur se auzea dupa ce termina de trimis, inainte de update

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Si pe ios 5 era la fel,stiu pentru ca am trecut de la 5.1.1 la 6.1 direct.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

5 din 6
5