Am patit-o si eu, in sfarsit.
Dupa instalare de Norton AV (CD original!), in Tiger, a tot stat in “installing help’ vreo 30 minute. Am dat ESC si restart si nu a mai bootat de pe HD (soare, soare gri… si atat).
I-am dat cu Norton Utilities, si, dupa ce a gasita cateva “galci”, a dat peste ceva ce nu putea repara. Nici cu start in OS 9 si incercat cu Norton pentru 9 nu am avansat mai mult. Aici, ingheata dupa ce ii dau un repair.
E drept ca problema ar fi putut fi mai demult, si nu mi-am dat seama. Am dezinstalat AV-ul (duca-se…) si tot degeaba.
Sfaturi? in afara de reformatat discul si reinstalat totul?
P.S. Ar putea fi de la unele utilitare pe care le-am pus, gen Temperature measure, disk/network monitor? Iar Skype-ul nu cred sa fie atat de parsiv.
Din nou, multumesc
Multumesc, Tudor. Stii cum e, pana nu te prajesti, nu crezi pe altii. Adevarul e ca, pana acum, nu am avut probleme co Norton-ul. poate am fost eu mai norocos decat altii
Tot eu. Discul booteaza, dar daca dau cu Norton-ul (chiar bootat in 9), imi da eroare la “nod” . A dat la mai multe, acum a ramas una singura, dar nu pot sa scap de ea. Poate intr-asevar, Norton-ul zice prostii pe Tiger.
Off topic - cum merge ClamXV-ul? a lucrat cineva cu el? Stiu ca suntem pe Mac, dar nu se stie niciodata…
Vezi ca eu era sa-mi stric HD-ul in Panther din cauza unor erori imaginare detectate de Norton Utilities… noroc ca m-am documentat pe net inainte de a apasa pe “Repair”... dupa care l-am deinstalat urgent.
Am patit-o si eu, in sfarsit.
Dupa instalare de Norton AV (CD original!), in Tiger, a tot stat in “installing help’ vreo 30 minute. Am dat ESC si restart si nu a mai bootat de pe HD (soare, soare gri… si atat).
I-am dat cu Norton Utilities, si, dupa ce a gasita cateva “galci”, a dat peste ceva ce nu putea repara. Nici cu start in OS 9 si incercat cu Norton pentru 9 nu am avansat mai mult. Aici, ingheata dupa ce ii dau un repair.
E drept ca problema ar fi putut fi mai demult, si nu mi-am dat seama. Am dezinstalat AV-ul (duca-se…) si tot degeaba.
Sfaturi? in afara de reformatat discul si reinstalat totul?
P.S. Ar putea fi de la unele utilitare pe care le-am pus, gen Temperature measure, disk/network monitor? Iar Skype-ul nu cred sa fie atat de parsiv.
Din nou, multumesc
N-avuseși ce face. NU FOLOSI NICIODATĂ Norton. Dacă vrei un antivir ca să-ți descopere virușii de Windows, folosește Virex sau clamav. Acuma, că ai făcut-o lată, eu zic să salvezi tot ce se poate salva și să faci un clean install cu reformatarea partiției. Nu mai folosi tot felul de șiretlicuri cu diverse utilitare, fii bărbat și ia-o de la zero cu instalarea.
Asta ca sa-ti fie invatatura de minte sa nu mai folosesti niciodata produse Norton…
Am adunat numai “crema” aplicaţiilor disponibile pentru Mac, cu scopul de a oferi un ajutor celor care sunt începători într-ale Mac-ului, sau celor care doresc să găsească rapid un software bun dintr-o anumită categorie.
Si daca tot veni vorba, off topic dar Fetch nu e numai shareware, poti obtine usor licenta educationala/nonprofit. Unii e studenti alti e in ONGuri, parerea mea.
si pana la urma la ce folos?
daca va aparea ceva, va aparea dupa ce primul calculator va fi infectat, cei cu antivirusi il vor baga in baza de date si apoi poti spune ca esti protejat impotriva acelui virus….dar daca se intampla sa fii tu? antivirusul nu va sti ca ala e virus ca nu il are in baza de date…oricum mai e pana atunci sper…