Voucher eMAG
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Valoare: 15 RON
Cod: 7627-6574-8196-7922
Valabil pentru categoriile: Laptop-uri, Tablete, Smartphone-uri, Aparate frigorifice, Aragazuri, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Plita incorporabile, Cuptoare incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Masini de spalat rufe incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile, Televizoare, Videoproiectoare, Receivere, Amplificatoare, Playere Audio Hi-Fi, Aparate foto DSLR, Aparate foto mirrorless, Camere video, Console hardware, Desktop PC, Monitoare cu TV Tuner (inclusiv produsele resigilate apartinand acestor categorii) de pe site-ul http://www.emag.ro.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Pitesti
Macuser din: 30.05.11

Cat timp este valabil?

Semnătură 

My computer can do anything, even to cook me something, because it’s a Macintosh!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

28 februarie 2013

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Pitesti
Macuser din: 30.05.11

Am inteles. Super!
Si cum il folosesc?

Semnătură 

My computer can do anything, even to cook me something, because it’s a Macintosh!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Așa se folosește.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eMAG oferă o reducere de 10% “la cumpararea oricarui Network Attached Storage (NAS) WD. (...) Codul tau de reducere este: 3881-8026-5197-8778. Pentru a obtine reducerea, incarca acest Card Cadou direct in cosul de cumparaturi, in campul “Adauga card nou”. Atentie: Codul de reducere este valabil doar pana la data de 3 aprilie 2013 (inclusiv), in limita stocului disponibil.” (E scurt termenul de valabilitate, dar azi am primit și eu voucherul…)

Modelele la promoție sunt astea

Semnătură 

The Day Is My Enemy

‹‹ 3 Invitatii brokenstones.me      Căței ››