Am deblocat iPhone 4 la Orange.
- cost: 10 Euro daca ai terminat perioada contractuala, 100 Euro daca inca ai contract (contractul pe care ai luat telefonul bineintels)
- pasi: te duci la Orange Shop si spui ca vrei sa il deblochezi, iti inregistreaza o cerere si te suna cand primesc ei ok-ul; poate dura intre 10 min si cateva ore, pe mine m-au sunat inapoi dupa 30 min; m-am intors le-am dat banii, totul a fost ok
- cost: 10 Euro daca ai terminat perioada contractuala, 100 Euro daca inca ai contract (contractul pe care ai luat telefonul bineintels)
- pasi: te duci la Orange Shop si spui ca vrei sa il deblochezi, iti inregistreaza o cerere si te suna cand primesc ei ok-ul; poate dura intre 10 min si cateva ore, pe mine m-au sunat inapoi dupa 30 min; m-am intors le-am dat banii, totul a fost ok
ok, ok, dar cum ai facut dupa aia, ca banuiesc ca nu te-ai uitat la telefon si brusc nu mai era blocat. Ai sincronizat cu itunes, ai primit un nou carrier bundle? Ai bagat alta cartela si a mers de la sine? In cat timp dupa ce te-au sunat a fost efectiv deblocat telefonul? sau a fost instantaeu?
ok, ok, dar cum ai facut dupa aia, ca banuiesc ca nu te-ai uitat la telefon si brusc nu mai era blocat. Ai sincronizat cu itunes, ai primit un nou carrier bundle? Ai bagat alta cartela si a mers de la sine? In cat timp dupa ce te-au sunat a fost efectiv deblocat telefonul? sau a fost instantaeu?
A trebuit sa il sincronizez cu iTunes folosind o cartela de la alt carrier. Iti apare un mesaj in iTunes, ceva de genul: “Congrats, your iPhone is now unlocked”. Din pacate nu iti pot spune daca a mers instant pt ca nu am avut cartela de la alt operator in momentul deblocarii, l-am folosit in alta retea abia dupa 1 saptamana.
Pentru deblocare, trebuie ca operatorul sa faca cerere cu numarul de IMEI la Apple. Din momentul in care a fost facuta cererea de catre operator si pana cand iphoneul poate fi deblocat prin conectare la iTunes e nevoie de 2 ore minim.
Cand conectezi la itunes (cu o cartela de pe o alta retea cum a spus radu_ang), iti apare un mesaj de genul “a carrier setting update is available for your phone”, cu 2 optiuni : update sau anulare. Odata ce faci update iti apare mesajul cu “congrats etc”
Eu am deblocat mai multe iPhone 4,4S si chiar 2Buc iPhone 5,doar la Orange si cel mai rapid este asa:
Mergi la Service Orange Calea Giulesti nr 333, O sa vezi o reclama mare pe Bulevardul Giulesti service Orange
Ai nevoie de contract certificat garantie, Dureaza 30 min.
Taxa pentru iPhone 5 este de 450-490 lei nu mai stiu exact.
Atentie nu deblocheaza terminale codate pe alta retea.
Salut, si-a deblocat cineva oficial iphone-ul la orange sau vodafone? Ma interesa care sunt pasii, cat dureaza, cat costa, etc. Mersi!
Eu am fost la Orange Service Piata Victoriei cu un iPhone 3G acum 1 an… Mi-au cerut doar factura sa verifice daca e cumparat de la Orange Romania. Debloacarea a durat fix 5 minute si atunci m-a costat pana in 100 lei. Am instalat cartela de la alt operator si a mers imediat.
Eu am deblocat 3gs tot la orange, m-a costat 30 de euro, cam 130 de lei, a durat cateva ore de cand au trimis mail la apple, m-au sunat cand au avut raspunsul, am mers in shop, mi-au dat cartela de la alt carrier, am sincronizat cu itunes, treaba de 5 min si gata. Nu era in perioada contractuala.