deblocare / unlock oficial
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

Salut, si-a deblocat cineva oficial iphone-ul la orange sau vodafone? Ma interesa care sunt pasii, cat dureaza, cat costa, etc. Mersi!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Nottingham
Macuser din: 24.08.10

Am deblocat iPhone 4 la Orange.
- cost: 10 Euro daca ai terminat perioada contractuala, 100 Euro daca inca ai contract (contractul pe care ai luat telefonul bineintels)
- pasi: te duci la Orange Shop si spui ca vrei sa il deblochezi, iti inregistreaza o cerere si te suna cand primesc ei ok-ul; poate dura intre 10 min si cateva ore, pe mine m-au sunat inapoi dupa 30 min; m-am intors le-am dat banii, totul a fost ok

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
radu_ang - 31 Ianuarie 2013 11:32 AM

- cost: 10 Euro daca ai terminat perioada contractuala, 100 Euro daca inca ai contract (contractul pe care ai luat telefonul bineintels)
- pasi: te duci la Orange Shop si spui ca vrei sa il deblochezi, iti inregistreaza o cerere si te suna cand primesc ei ok-ul; poate dura intre 10 min si cateva ore, pe mine m-au sunat inapoi dupa 30 min; m-am intors le-am dat banii, totul a fost ok

ok, ok, dar cum ai facut dupa aia, ca banuiesc ca nu te-ai uitat la telefon si brusc nu mai era blocat. Ai sincronizat cu itunes, ai primit un nou carrier bundle? Ai bagat alta cartela si a mers de la sine? In cat timp dupa ce te-au sunat a fost efectiv deblocat telefonul? sau a fost instantaeu?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Nottingham
Macuser din: 24.08.10
K-man - 31 Ianuarie 2013 11:44 AM
radu_ang - 31 Ianuarie 2013 11:32 AM

ok, ok, dar cum ai facut dupa aia, ca banuiesc ca nu te-ai uitat la telefon si brusc nu mai era blocat. Ai sincronizat cu itunes, ai primit un nou carrier bundle? Ai bagat alta cartela si a mers de la sine? In cat timp dupa ce te-au sunat a fost efectiv deblocat telefonul? sau a fost instantaeu?

A trebuit sa il sincronizez cu iTunes folosind o cartela de la alt carrier. Iti apare un mesaj in iTunes, ceva de genul: “Congrats, your iPhone is now unlocked”. Din pacate nu iti pot spune daca a mers instant pt ca nu am avut cartela de la alt operator in momentul deblocarii, l-am folosit in alta retea abia dupa 1 saptamana.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 

clar, mersi! altcineva? smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

Pentru deblocare, trebuie ca operatorul sa faca cerere cu numarul de IMEI la Apple. Din momentul in care a fost facuta cererea de catre operator si pana cand iphoneul poate fi deblocat prin conectare la iTunes e nevoie de 2 ore minim.
Cand conectezi la itunes (cu o cartela de pe o alta retea cum a spus radu_ang), iti apare un mesaj de genul “a carrier setting update is available for your phone”, cu 2 optiuni : update sau anulare. Odata ce faci update iti apare mesajul cu “congrats etc”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.04.09

Eu am deblocat mai multe iPhone 4,4S si chiar 2Buc iPhone 5,doar la Orange si cel mai rapid este asa:
Mergi la Service Orange Calea Giulesti nr 333, O sa vezi o reclama mare pe Bulevardul Giulesti service Orange
Ai nevoie de contract certificat garantie, Dureaza 30 min.
Taxa pentru iPhone 5 este de 450-490 lei nu mai stiu exact.
Atentie nu deblocheaza terminale codate pe alta retea.

Semnătură 

iPhone 6
iPhone
MacBook Pro 7.1
MacBook Pro 2.2
Mac mini G4
AirPort Extreme (4th Generation)
Apple TV 3

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.09
K-man - 31 Ianuarie 2013 10:33 AM

Salut, si-a deblocat cineva oficial iphone-ul la orange sau vodafone? Ma interesa care sunt pasii, cat dureaza, cat costa, etc. Mersi!

Eu am fost la Orange Service Piata Victoriei cu un iPhone 3G acum 1 an… Mi-au cerut doar factura sa verifice daca e cumparat de la Orange Romania. Debloacarea a durat fix 5 minute si atunci m-a costat pana in 100 lei. Am instalat cartela de la alt operator si a mers imediat.

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Baia Mare
Macuser din: 02.06.10

Eu am deblocat 3gs tot la orange, m-a costat 30 de euro, cam 130 de lei, a durat cateva ore de cand au trimis mail la apple, m-au sunat cand au avut raspunsul, am mers in shop, mi-au dat cartela de la alt carrier, am sincronizat cu itunes, treaba de 5 min si gata. Nu era in perioada contractuala.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 

OK, mersi de raspunsuri, o sa ma duc intr-un magazin sa vorbesc.