Problema dupa update de OS X Mountain Lion 10.8.3 ???
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 31.01.12

Problema sta in felul urmator…Eram conectat la internet pe wireless, am facut update la OSX, iar dupa update, si-a dat restart. M-am reconectat din nou, am stat vreo 5/10 minute apoi mi-a cazut netul. Nu am mai putut sa ma conectez nicicum, am refacut conexiunea router-ului, dar degeaba. Acum imi arata ca sunt conectat pe wireless, dar nu mi se incarca paginile, deloc.

Semnătură 

 MacBookPro 13” Late 2011
 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 26.08.11

10.8.3 beta?

Semnătură 

rMBP 15” late 2013
iPhone 6S+ 64GB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
nairpic20 - 01 Februarie 2013 12:13 AM

10.8.3 beta?

Da !

Semnătură 

 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

incearca sa stergi conexiunea cu routerul, apoi un turn off-on la wireless si o reconectare noua…in 10.8.3 ziceau k au schimbat multe la wireless

Semnătură 

rMBP 15” late 2013
iPhone 6S+ 64GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
nairpic20 - 01 Februarie 2013 12:20 AM

incearca sa stergi conexiunea cu routerul, apoi un turn off-on la wireless si o reconectare noua…in 10.8.3 ziceau k au schimbat multe la wireless

Mai exact cum sa o sterg ? Asa imi spunea acum jumate de ora…acum nici asta nu-mi mai apare. Spune ceva de IP (atasament)

Semnătură 

 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 18.01.13

Neata`. Din cate vad eu acolo esti conectat pe protocolul routerului, acolo tastezi admin la username, si la fel si la password, si poti incerca sa dai return to factory settings. Dar presupun ca nu e o problema cu routerul din moment ce problema s-a intamplat ca urmare a update-ului, facut la sistemul de operare.

Din punctul meu de vedere, incearca cu un alt device sa te conectezi la router, telefon, tableta, etc., si vezi daca te poti conecta, ca sa iti poti face o idee, daca e de la router, sau de la sistemul tau de operare.

Cu stima, Mihai!

Semnătură 

“Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you’re still retarded.”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Vad ca esti din arad, si eu sunt tot din Arad, daca vrei, iti las numarul meu de telefon, pe privat, si discutam mai lejer asa.

Succes.

Semnătură 

“Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you’re still retarded.”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

ma refeream sa stergi din settings -> network

Semnătură 

rMBP 15” late 2013
iPhone 6S+ 64GB

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Se pare ca problema e de la wireless, imi arata ca sunt conectat, si cand intru in browser ma duce in setarile router-ului. Am incercat sa ma conectez de pe iphone, tot la fel imi arata.

Semnătură 

 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Salut, tu probabil ai incercat sa schimbi tipul ipului, dar asta nu e recomandabil. Sfatul meu, dai un factory reset, vezi ca ai pe spatele lui, un locas mic, bagi un pix sau un ac, cat sa poti apasa butonul reset.. si incerci apoi.

Daca nu te descurci lasa’mi pm, si iti las numarul meu.

Multa bafta, weekend minunat :D.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
mnmlover - 01 Februarie 2013 11:11 PM

Salut, tu probabil ai incercat sa schimbi tipul ipului, dar asta nu e recomandabil. Sfatul meu, dai un factory reset, vezi ca ai pe spatele lui, un locas mic, bagi un pix sau un ac, cat sa poti apasa butonul reset.. si incerci apoi.

Daca nu te descurci lasa’mi pm, si iti las numarul meu.

Multa bafta, weekend minunat :D.

Nu cred ca are factory reset, ci pur si simplu reset. Si da, l-am apasat, si degeaba…

Semnătură 

 Iphone 6

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Intre timp am reusit. Multumesc celor care m-au ajutat, cum au putut.

Semnătură 

 Iphone 6