Problema sta in felul urmator…Eram conectat la internet pe wireless, am facut update la OSX, iar dupa update, si-a dat restart. M-am reconectat din nou, am stat vreo 5/10 minute apoi mi-a cazut netul. Nu am mai putut sa ma conectez nicicum, am refacut conexiunea router-ului, dar degeaba. Acum imi arata ca sunt conectat pe wireless, dar nu mi se incarca paginile, deloc.
Neata`. Din cate vad eu acolo esti conectat pe protocolul routerului, acolo tastezi admin la username, si la fel si la password, si poti incerca sa dai return to factory settings. Dar presupun ca nu e o problema cu routerul din moment ce problema s-a intamplat ca urmare a update-ului, facut la sistemul de operare.
Din punctul meu de vedere, incearca cu un alt device sa te conectezi la router, telefon, tableta, etc., si vezi daca te poti conecta, ca sa iti poti face o idee, daca e de la router, sau de la sistemul tau de operare.
Se pare ca problema e de la wireless, imi arata ca sunt conectat, si cand intru in browser ma duce in setarile router-ului. Am incercat sa ma conectez de pe iphone, tot la fel imi arata.
Salut, tu probabil ai incercat sa schimbi tipul ipului, dar asta nu e recomandabil. Sfatul meu, dai un factory reset, vezi ca ai pe spatele lui, un locas mic, bagi un pix sau un ac, cat sa poti apasa butonul reset.. si incerci apoi.
Daca nu te descurci lasa’mi pm, si iti las numarul meu.
Salut, tu probabil ai incercat sa schimbi tipul ipului, dar asta nu e recomandabil. Sfatul meu, dai un factory reset, vezi ca ai pe spatele lui, un locas mic, bagi un pix sau un ac, cat sa poti apasa butonul reset.. si incerci apoi.
Daca nu te descurci lasa’mi pm, si iti las numarul meu.
Multa bafta, weekend minunat :D.
Nu cred ca are factory reset, ci pur si simplu reset. Si da, l-am apasat, si degeaba…