Cablu de date Lightning - IP5
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

Scurta intrebare: ce diferenta este intre cablul original si cele care se gasesk pe okazii.ro, de exemplu, la 20-50 RON. Sa nu imi raspundeti “de pret” ca ma lasa nervu’ smile)

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.05.12

Inafara faptului “calitate” si “garantia” ca este facut de Apple si nu te trezesti ca-ti ia foc telefonul..cam atat.
Ok, scuze, exagerez, nu iti ia foc neaparat telefonul, insa calitatea produsului este indoielnica. Gandeste-te ca ‘chineji’ s-au chinuit doua luni sa-l cloneze si ma indoiesc ca au reusit in totalitate sa faca clona cu paritate 1:1 sau cum zic alti bisnitari smile

Semnătură 

*am multe device-uri Apple si nu simt nevoia sa le expun aici*

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu mi-am luat de pe ebay de la chinezi. Nu pot sa vad nici o diferenta intre ele si cel original. Da, probabil ca are ecranare mai proasta etc., dar pentru 3-4 dolari cu free shipping… smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Recomand cabluri originale pe partea de transfer.
Morala? Am unu exact asa, clona daia bashita chinezeasca. 4S-ul meu il incarca, transfera mai ciudat uneori sa zic.. iar pe 3G-ul prietenei mele nu merge nici sa-i dai cu tamaie.

Daca iti iei cablu de 200V, atunci da.. poate e ok sa iei chinezesti.

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.12.08

Pana acum nu am vazut nici o diferenta intre ele, am doua cabluri ieftine luate de pe okazii. Arata exact la fel ca si cel original, am ajuns la cabluri ieftine de pe okazii pentru ca cel original a cedat dupa o luna si cateva zile.

‹‹ Case Iphone handmade      Problema vibrare ››