iPod Shuffle 2nd Gen nu redă Podcasturile
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Bună,

De ceva timp iPod-ul meu nu mai redă Podcasturile. Dacă pînă acum mergea (doar le dădeam Drag&Drop;), acum degeaba fac la fel că nu le redă. Dacă e conectat la MAC, pot să le ascult. Dacă îl conectez la același sistem 5.1 la care l-am conectat și pînă acum, cînd îi dau Play, îmi dă un semnal vizual de eroare: Green-Yellow-Green-Yellow-Green-Yellow. Ca și cînd nu ar avea nimic pe el.

Nu același lucru se întîmplă cu muzica. Dacă îi dau Autofill, redă orice muzică. Dar nu și Podcasturile. Am încercat și să convertesc Podcasturile din m4a în 128 kbs ACC. Le-am lăsat și neconvertite. Degeaba. Nu vrea și pace.

Am formatat iPod-ul, am dat Restore iPod. Pace. Nu cred că este ceva defect în el. Merge. Dar nu cu podcasturi.

Să fie ceva din OS? Să fie ceva din iTunes? Recent, la o scanare, cu Onyx, a sistemului, acesta a raportat erori la ceva fișiere Preferences, printre care și unul legat de iPod. Aici aveți rezultatul scanării: https://dl.dropbox.com/u/3794714/Screen Shot 2013-01-27 at 12.35.30 PM.png

Alte idei? Alte sfaturi?

Cu stimă,
Sebastian

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.