Problema BootCamp pe ML
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti ::: Bucuresti
Macuser din: 06.02.11

Se da un iMac cu ML instalat.. si am 2 partitii.. una pe care este mac os-ul.. si inca una. Si cand intru in bootcamp imi da urmatoarea eroare : The startup disk cannot be partitioned or restored to a single partition.
Ce este de facut ?

Semnătură 

iMac 21.5” Late 2009 ; Intel Core2Duo 3.06 Ghz ; 8GB RAM DDr 3 1067Mhz ; 1TB HDD ; ATI Radeon ; Wired Keyboard ; Mighty Mouse.
iPad 1 64GB WiFi 3G
iPhone 4 16GB Neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Lui Boot Camp ii plac doar discurile nepartitionate sau partitionate de el. Pe restul le scuipă.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Tinand cont ca pe ambele partitii am date.. si nu am unde sa fac backup la partitia secundara.. pot sa le unesc fara sa pierd datele de pe niciuna ?

Semnătură 

iMac 21.5” Late 2009 ; Intel Core2Duo 3.06 Ghz ; 8GB RAM DDr 3 1067Mhz ; 1TB HDD ; ATI Radeon ; Wired Keyboard ; Mighty Mouse.
iPad 1 64GB WiFi 3G

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai inteleg ca nu-ti pasa de datele tale, daca n-ai backup si in plus vrei sa mergiuiesti partitii fara backup.
Lasati-le naibii de partitii, sunt una din cele mai proaste inventii de la aparitia Windows-ului incoace.

Nu as incerca operatiunea asta, fara sa am datele importante salvate pe undeva.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

restart in recovery partition din mountain lion si ii dai repair disk si/sau permissions. asa am patit si eu si dupa ce i-am dat un repair mi-a putut face partitia bootcamp.

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
exco - 03 Februarie 2013 04:48 AM

restart in recovery partition din mountain lion si ii dai repair disk si/sau permissions. asa am patit si eu si dupa ce i-am dat un repair mi-a putut face partitia bootcamp.

Am rezolvat pana la urma, vroiam sa bag WIN, ca sa pot instala NFS World, dar l-am gasit sa mearga si pe MAC, asa ca m-am lasat pagubas, multumesc all pentru sfaturi!

Semnătură 

iPad 1 64GB WiFi 3G