Ajutor ! Nu mai merge nici o adresa de mail in OS X.
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Am o mare problema cu Mail.app :
Mi-am scos Mac-ul din sleep si din senin, adresa de iCloud si cele 2 adrese de Yahoo! UK nu mai merg in OS X; pe iOS si in Safari nu am nici o problema ! Daca intru pe http://www.mail.yahoo.co.uk si pe http://www.icloud.com pot linistit sa citesc si sa trimit mail-uri, la fel si de pe iPhone. Deci clar e o problema de la aplicatia Mail din OS X.
Habar nu am ce are, am incercat totul ! Le-am sters si le-am adaugat din nou, am modificat porturile SSL, restart….
Pe langa asta am observat de 3-4 zile ca aplicatia merge suuper greu, are un lag foarte mare. Nu stiu daca are legatura..
Ce sa fac ?
Multumesc !

(Primul Screenshot - eroare la adresa iCloud / Al doilea Screenshot - eroare la adresele de Yahoo! UK / Al treilea Screenshot - semnul “!” langa Inbox-uri)

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ok, acuma am instalat Microsoft Outlook si surpriza…nici aici nu merge !
Daca ar fi fost de la Yahoo! si iCloud problema atunci nu ar fi mers pe iPhone si in browser…
Parola nu mi-a fost schimbata de nimeni (oricum numa eu o stiu si nu cred ca hackeri sunt intersati de mail-urile mele) pentru ca ma pot loga fara probleme in broswer…
Ce se intampla ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am instalat Sparrow, acolo adresele de Yahoo! UK merg fara nici o problema. Nu mai stiu ce sa cred… (din pacate adresa de iCloud nu merge in Sparrow)
Acuma nu o sa folosesc Sparrow, e doar o soultie temporara asa ca am nevoie in continuare de ajutorul vostru.
Vreau sa stiu de ce nu mai imi merg adresele de mail in Mail.app si Outlook.app pe OS X.
Dupa cum ziceam, ma pot loga fara nici o problema in browser, pe iOS in aplicatia Mail merg si in Sparrow pe OS X merg…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Acuma chiar nu mai stiu ce sa cred : am setat in Mail.app pe OS X adresele prietenei mele (iCloud, Yahoo!) si merg fara probleme.  long face  WTF ? Deci buba e la adresele mele…
(Imi cer scuze pentru atatea post-uri)

Semnătură