2 din 4
2
AJUTOR…sintem hack-uiti!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Deoarece phpBB se distribuie in regim open-source, oricine are acces la codurile sursa. Inclusiv cei care se pricep bine de tot la PHP, si exploateaza gaurile de securitate. Ceea ce folosim noi acum, ExpressionEngine, este pe bani, asa ca mult mai putina lume are acces la cod, deci riscul de a fi hacked este mult mai mic.  Oricum, m-am invatat minte sa fac backups zilnice…  oh oh

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Din ciclul baba si mitraliera…

Eu un lucru nu inteleg, de unde si pina unde turcii si macuser.ro? Cum de si-au luat target ceva .ro si din toate sutele de mii de .ro-uri tocmai macuser.ro/forum/ long face Eu cred ca s-ar putea sa fie ceva la comanda? cool hmm Iar in cercul de suspecti, mai intai as include userii care li s-au sters/editat mesajele sau conturile… adica bat inspre unul din baietii de la firmele alea de Top100 care isi extind piata pe forumuri… LOL

Turcii au hack-uit si site-ul UEFA… probabil si acu sunt frustrati ca nu merg la mondiale.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

era un site ‘mort’ si nu era comercial… e prea mult sa crezi ca a fost la comanda

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Pai fii sigur ca au incercat sa-l “doboare” pe asta functional si in viata… si cum nu le-a iesit… s-au dat si eu tari la ce au putut…phpBB..LOL

later edit:

Adica… daca tot te apuci sa hackuiesti ceva… vrei sa aiba un impact cat mai mare. Nu? Asa sa hack-uiesti site-uri moarte… nu prea se inscrie in profilul unu hacker…:cheese:

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
macmanro - 08 Decembrie 2005 04:59 PM

pai si nu e nimeni pe aici care se pricepe sa le faca o “bucurie”?

pai eu as putea sa le trag vreo 10000 de mailuri cu mailbomber… da’ chestia e ca ma pot trackui. cina ma invata cum sa-mi ascund ipul? sergiu?

Uff… unde esti Stefane, sa-i palesti cu palosu’...?

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu cred ca e vorba de o conspiratie. De fiecare data cand apare o gaura de securitate intr-o anumita versiune de phpBB (si au fost destuleeee…), baietii rai dau cautare pe net ca sa gaseasca toate forumurile care au acea versiune de phpBB. Si le iau pe rând la hăcuit. Era să păţesc asta cu Macuser-ul pe vremea când utilizam phpBB versiunea 2.0.10, care a avut o problemă mare de securitate. Ţin minte că am găsit în logurile de acces faptul că am avut vizitatori care ajunseseră pe forumul Macuser dând o căutare după stringul “Powered by phpBB 2.0.10”... aşa că imediat am făcut upgade la 2.0.11, altfel forumul era pierdut de mult…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: 

flood. o chestie buna. stau la rand dupa altero. cum ne ascundem?

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

n’are rost… sa vorbim pe forum wink

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

De pe margine o sa se vada ca un copil cu pampershi care incearca sa ridice o prastie sa doboare un boing 747.
Sunt ISPisti la noi care te taie cand primesti TU flood, nici nu se pune problema ce o sa fie cand o sa dati voi…

Sunt cauze si sunt cauze, asta e pierduta… hmmm

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
altero - 08 Decembrie 2005 08:47 PM
macmanro - 08 Decembrie 2005 04:59 PM

pai si nu e nimeni pe aici care se pricepe sa le faca o “bucurie”?

pai eu as putea sa le trag vreo 10000 de mailuri cu mailbomber… da’ chestia e ca ma pot trackui. cina ma invata cum sa-mi ascund ipul? sergiu?

Uff… unde esti Stefane, sa-i palesti cu palosu’...?

macmanro - 08 Decembrie 2005 09:03 PM

flood. o chestie buna. stau la rand dupa altero. cum ne ascundem?

mai copii, ce dovediti in felul asta? dovediti ca sunteti ca ei!
unde credeti ca o sa ajungeti?

Think Different!

Fiti calmi!

wink

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
amenono - 08 Decembrie 2005 09:23 PM

mai copii, ce dovediti in felul asta?

Da nene, da’ ei a inceput…!

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Vezi Tudore ce faci sa nu o patim si aici, ca e nasol atunci.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251

sau mai bine zis… “ce putem sa facem?”

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Aici chiar nu am ce sa fac. Cei care fac softul se lauda ca este sigur, nu au avut nici un incident niciodata. Backup-ul este singura masura de precautie.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

cine stie?

2 din 4
2