Nu stiu ce ziceti voi, s-a mai discutat, dar mie continua sa-mi dea gratis. De altfel, nihilsinemac si-a facut contul pe yahoo.co.uk recent (daca gresesc, sa ma contrazica). Va atasez si 2 imagini. Intrati in contul de email creat, cautati “Options” apoi “Pop and forwarding”.
mda, si eu am o adresa @yahoo.co.uk de cca 3 ani si pot sa o configurez intr-un client de mail, mok. la adresa @yahoo.com este si la mine, tot pe bani.
pe mne ma dispera ca nu pot sa salvez userul si pass si trebuie sa o tastez de fiecare data. desi apare optiunea de a memora user si pass….nu se intampla niciodata.
N-au nici o treaba porturile. Mi-am facut conturile pe .de si .uk, m-am dus pe Options si acolo m-a intampinat mesajul ca daca vreau POP3 forward sa dau bani. Ceea ce e aberant, cand exista programe gratuite care fac asta.
Asta seamana cu faza cu contul la PayPal: eu mi-am facut, am trecut la tara Portugalia, si imi merge de ani de zile. Voi nu puteti sa va mai faceti (dar banuiesc ca o sa se rezolve curand).
BTW, Firefox si nu numai are o extensie brici numita GMail Space. Cred ca multi stiti deja de asta, dar practic permite folosirea contului [vast] de gMail ca mediu de stocare online.
Si, pacat ca Portableapps.com nu merge pe OSX dar eu mi-am bagat pe iPod si le iau cu mine: Firefox, Thunderbird, client FTP, Winamp, mobile web server si o gramada altele.
Ar fi extraordinar daca ori Portableapps ori U3 ar face miscarea si ar lansa chestiile astea compatibile pentru Mac, dar stiti voi cum e cu segmentul de piata mic :(
My iPod is my home away from home.
Si yahoo.it are acces POP gratuit ( sau avea pana anu’ trecut). Ultima oara cand am auzit de el (prin septembrie) era inca gratuit accesul POP.
EDIT: Ce D-zeu scriu aici??? Ma rog, intelegeti voi ce-am vrut sa spun.