3 din 3
3
intrebare Yahoo-Mail
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
nihilsineMac - 19 Ianuarie 2007 09:20 AM

E mai bine sa nu salveze parola.
Cunosc oameni divortati din cauza acelei optiuni bifate.

Adică făcea amor prin internet? Vai de el/ea… Nu cred că bifarea a fost motivul principal, ci doar pretextul sau, eventual, dovada faptei!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Draga Cattus, exista relatii care au o doza de intimitate, chiar daca nu ajung la sex. Sau, mai pe inteles, nu intri in baie cind sotia face caca sau viceversa, nu intra ea cind tu ai o discutie cu membrul tau (glumesc). Sint zone inchise. Cunosc pe cineva care atita a fost batut la cap sa-si arate mailul sotiei incit a facut-o, dar, la serviciu, a creat un alt cont, secret. Nu-l acceseaza NICIODATA acasa. Relatiile dintre ei s-au racit numai din cauza acestei violari a intimitatii.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
iaru - 21 Ianuarie 2007 11:11 PM

Draga Cattus, exista relatii care au o doza de intimitate, chiar daca nu ajung la sex. Sau, mai pe inteles, nu intri in baie cind sotia face caca sau viceversa, nu intra ea cind tu ai o discutie cu membrul tau (glumesc). Sint zone inchise. Cunosc pe cineva care atita a fost batut la cap sa-si arate mailul sotiei incit a facut-o, dar, la serviciu, a creat un alt cont, secret. Nu-l acceseaza NICIODATA acasa. Relatiile dintre ei s-au racit numai din cauza acestei violari a intimitatii.

Păi asta spun și eu: yahoo mail a fost un pretext, nu cauza…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

3 din 3
3

‹‹ HELP RETEA WIRELESS      WiFi crack ››