browser internet
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.12.07

VA ROG SA IMI SPUNETI CE BROWSER SA FOLOSESC. AM MAC OSX 10.5.8 Aveam Google Chrome, dar mergea greu si l am sters cu speranta sa l instalez, cand colo surprise, nu mai este valabil ptr versiunea asta mai veche. Safari merge oribil de greu, nu stiu ce sa ma fac cu el; mozzila la fel… NEED HELP! De fapt la safari merge greu greu greu de tot cand accesez facebook ul…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti/Ferentari
Macuser din: 12.12.09

Ce configuratie ai?

Semnătură 

iMac 24” Core 2 Duo 2.66GHz /8GB /640GB /GeForce 9400M /SD

The truth is that there is nothing noble in being superior to somebody else. The only real nobility is in being superior to your former self.

Whitney Young (1921 - 1971)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: DB/Darmanesti
Macuser din: 25.03.08

Safari merge greu probabil pentru ca nu i-ai mai dat o resetare de mult timp. Pentru a face operatiunea deschide safari, dai click pe textul “safari” din bara de meniu de sus si alege “reset safari…”, apesi butonul “reset” si astepti pana se redeschide fereastra cu safari.

Semnătură 

only 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Si eu folosesc Mac OS X 10.5.8 si folosesc Safari de mult timp (si nici nu l-am resetat pana acuma) si merge fara probleme. Daca zici ca si cu celelalte browsere ai probleme, nu ar putea fi de la net?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Eu am folosit doar Safari si nu a fost nici o problema. Nu-mi amintesc ce versiune…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Daca are Chrome, are ceva pe Intel.
Deci se poate sa mearga si Safari bine, doar ca este nepriceput.

Eu nu inteleg de ce ramane pe Leopard in loc sa faca upgrade la Snow Leopard..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •