Câteva nelămuriri iOS 6.1 & jailbreak pe iPad
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

Am făcut aseară jailbreak la al meu iPad 3 cu iOS 5.1.1 pe el. Nevoia de el nu am. Pe iPad nu vad de ce mi-as face jailbreak, n afara de câteva tweakuri sau chestii din Cydia care sa suplineasca features din OS X. In rest am tot ce trebuie pe iPad legal. Pe iPhone in schimb jailbreajul este esential pentru mine (Sbsettings pt 3G on/Off sau zephyr pt multitasking). Revenind la problema in cauza, odată cu jb de iPad am făcut si upgrade la iPhone 4 la iOS 6.1 stock. Impresiile sunt următoarele: iPad-ul simt ca parca se descarca mai repede cu jb deși nu am instalat nimic, iPhone-ul cu 6 stock mă tine mai mult parca si se mișcă mai repede. Oare mai merita sa faci JB? Acum adresez niște întrebări:
1. JB influenteaza cu ceva in performanțele sistemului sau autonomia bateriei? (mai știți ce spunea Apple cum ca jb face si drege si corupe sistemul)
2. Pot reveni la iOS 5.1.1 stock in contextul in care nu mai este ultimul iOS apărut? (sunt nostalgic după Google Maps. Cel apărut acum nu este la fel de ok)
3. Off-Topic: cum se mișcă iOS 6.1 pe iPad 3? Ceva schimbări in performante si autonomie?

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard
iPod Classic 160GB
iPhone 6 64GB Space Grey
iPad 3 WiFi + 4G 32GB with Smart Cover

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

1. JB nu, hackurile de system care le instalezi apoi poate..
2. nu

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Am făcut și eu pe iPad3. Singura bubă observată e la sonor. Dacă măresc volumul din butoane merge normal, în trepte. Dacă-l scad, se duce la minim direct.
În rest, toate bune. Se mișcă bine și nici la autonomie n-am observat probleme.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 19.01.10

aia cu butoanele era si pe stock 5.1.1.

Semnătură 

MacBook Pro 13” mid-2012 i5,  16 GB RAM, 500GB HDD + 500GB SSD
Apple Magic Mouse
Apple Wireless Keyboard