Am făcut aseară jailbreak la al meu iPad 3 cu iOS 5.1.1 pe el. Nevoia de el nu am. Pe iPad nu vad de ce mi-as face jailbreak, n afara de câteva tweakuri sau chestii din Cydia care sa suplineasca features din OS X. In rest am tot ce trebuie pe iPad legal. Pe iPhone in schimb jailbreajul este esential pentru mine (Sbsettings pt 3G on/Off sau zephyr pt multitasking). Revenind la problema in cauza, odată cu jb de iPad am făcut si upgrade la iPhone 4 la iOS 6.1 stock. Impresiile sunt următoarele: iPad-ul simt ca parca se descarca mai repede cu jb deși nu am instalat nimic, iPhone-ul cu 6 stock mă tine mai mult parca si se mișcă mai repede. Oare mai merita sa faci JB? Acum adresez niște întrebări:
1. JB influenteaza cu ceva in performanțele sistemului sau autonomia bateriei? (mai știți ce spunea Apple cum ca jb face si drege si corupe sistemul)
2. Pot reveni la iOS 5.1.1 stock in contextul in care nu mai este ultimul iOS apărut? (sunt nostalgic după Google Maps. Cel apărut acum nu este la fel de ok)
3. Off-Topic: cum se mișcă iOS 6.1 pe iPad 3? Ceva schimbări in performante si autonomie?