1 din 3
1
Anuntati Lumea Intreaga !
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

Da mai departe si anunta lumea ca numaratoarea inversa a inceput ! Important ! http://www.youtube.com/watch?v=iJTDSEPSfhk&watch;_response

Fara comentarii proaste ..pls…eu nu vreau ca la 50 ani sa stau pe vapoare !

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

Merita Vazut

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

- Exact ieri am scos toate becurile vechi din apartament şi le-am înlocuit cu becuri economice.
- Unul din motivele pentru care nu mi-am luat maşină până acum este acela că nu vreau să contribui şi eu la poluarea planetei (ştiu că nu mă crede nimeni când spun asta).
- Casa pe care o voi construi în 2007-2008 va fi alimentată exclusiv din surse nepoluante.
Voi? Ce faceţi?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Eu arat la lume..cand le arat la colegi .. ” ce porcarie e asta ” , “bag **** in tine dak mai trimiti dinastea ” , ” lasa-ma in pace cu prostiile tale “
cand ii aud ma simt rau :(....doar eu cu un prieten mai mare ( cls 10 tot le zicem la astia , dar fara succes :||)
Voi ce faceti !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu strang intr-o punga toate barteriile uzate, si astept sa apara centre care sa le primeasca. Doar ca mi-e frica ca o sa inceapa sa iasa acidul pana s-or infiinta astea.
Mai fac si altele.

Sunt insa si argumente care spun ca incalzirea asta face parte din ciclul natural (activitate solara sporita, cu maximul in urmatorii 5 ani, s.a.). Chiar daca e asa, eu zic ca merita sa fim dracului mai modesti si mai grijulii.

(faza de la final cu ursul, e de milioane)

[ Modificat: 18 Ianuarie 2007 06:35 PM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Eu cumpăr terenuri aflate la o altitudine mai mare decât este maximul la care se va ajunge după topirea tuturor calotelor polare.
Unii s-au putea să aibă nevoie aceste terenuri în scurtă vreme. Ca de exemplu:
http://news.independent.co.uk/environment/article2099971.ece

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

cu putin timp in urma am urmarit un documentar cu al gore (amicul nostru de la apple) care tot umbla din stat in stat vorbind despre incalzirea globala. ideea, imaginile sunt “ridicatoare de par in cap” .....
si cine gura ma-sii e eric prydz de isi permite sa-si bage hausul lui de rahat pe pink floyd?! tot timpul in viata, de ce mi-a fost frica, n-am scapat: floyd mixat de un hausar imputit. urasc muzica asta de la nivelului fiecarei celule din corpul meu. macar stiu ca muzic lor a fost inventata de floyd? evident, intr-o forma ascultabila, cu sens….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Citisem pe undeva ca dezastrele astea climaterice prin care trecem,
nu se datoreaza doar poluarii.
Sistemul solar traverseaza o portiune mai “agitata” a Caii Lactee.

In schimb, am remarcat in ultimii ani o inmutire a filmelor cu dezastre
naturale sau astronomice… nu ati remarcat si voi? Am un feeling ca
se face o educatie involuntara, subliminala…
In 2002 americanii s-au apucat de Hubble, telescopul spatial de pe
orbita. Nu a fost un surplus de buget. Pur si simplu, in 2001, un asteroid
a trecut la mai putin de 1/3 din distanta Pamint-Luna. Dar pentru ca a
venit din directia Soarelui, nu l-a vazut nimeni, decit dupa ce a trecut.
Parca in 2004, NASA a testat arme nucleare pe asteroizi.

Pina atunci,
nihil sine ... Macintosh

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

toate gesturile voastre de bunavointa sunt fix zero. toti vor trage ponoasele, chiar daca au facut bine sau au facut rau. din pacate, avem o singura bila si nu dam doi bani pe ea. in fine, pe aia care colcaie pe suprafata, ca bila nu sufera.
se va misca ceva la nivel global si, eventual, cu efecte vizibile atunci cand o sa ajunga cutitul la os. pana atunci, majoritatea de aici vor fi la nivelul urmator smile

nu vreau sa para ca e un mesaj la misto, superficial sau ca desconsider eforturile voastre. sunt fix de aceeasi parere. era doar o constatare amara a realitatii.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Filmul cu Al Gore se numese “An Inconvenient Truth”. E interesant si adevarat.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sigxcpu - 18 Ianuarie 2007 08:26 PM

toate gesturile voastre de bunavointa sunt fix zero. toti vor trage ponoasele, chiar daca au facut bine sau au facut rau. din pacate, avem o singura bila si nu dam doi bani pe ea. in fine, pe aia care colcaie pe suprafata, ca bila nu sufera.
se va misca ceva la nivel global si, eventual, cu efecte vizibile atunci cand o sa ajunga cutitul la os. pana atunci, majoritatea de aici vor fi la nivelul urmator smile

nu vreau sa para ca e un mesaj la misto, superficial sau ca desconsider eforturile voastre. sunt fix de aceeasi parere. era doar o constatare amara a realitatii.

true! sad but true…..

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nihilsineMac - 18 Ianuarie 2007 08:25 PM

Citisem pe undeva ca dezastrele astea climaterice prin care trecem,
nu se datoreaza doar poluarii.
Sistemul solar traverseaza o portiune mai “agitata” a Caii Lactee.

naturale sau astronomice… nu ati remarcat si voi? Am un feeling ca
se face o educatie involuntara, subliminala…
In 2002 americanii s-au apucat de Hubble, telescopul spatial de pe
orbita. Nu a fost un surplus de buget. Pur si simplu, in 2001, un asteroid
a trecut la mai putin de 1/3 din distanta Pamint-Luna. Dar pentru ca a
venit din directia Soarelui, nu l-a vazut nimeni, decit dupa ce a trecut.
Parca in 2004, NASA a testat arme nucleare pe asteroizi.

Pina atunci,
nihil sine ... Macintosh

la cursul de stiinte politice, ne-a fost povestita o faza cu inceputurile proiectului cu scutul antiaerian…..o treaba mare si costisitoare la americani. avand nevoie de f multi bani, trebuia sa se mareasca niste taxe, sa se ia niste bani de la buget. si s-au bagat o gramada de filme pe piata, filme cu razboaie, filme in care apareau luptatori cu scuturi…. tot timpul cuvantul si obiectul era in prin-plan ....
deci, cam asa stau lucrurile se pare…..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nici nu e nevoie să existe toate documentarele şi filmele astea - e suficient să vă uitaţi în jur ca să vă daţi singuri seama că de vreo 16-17 ani au loc schimbări dramatice în natură. Poate că dacă staţi într-un oraş mare deja v-aţi obişnuit aşa de tare cu poluarea, încât nici n-o mai simţiţi. Vă zic din proprie experienţă: am locuit 12 ani în Iaşi, timp în care am trăit cu impresia că e un oraş mult mai puţin poluat decât altele. Nu prea simţeam poluarea. Acum, după 4 ani de aer relativ curat în Gura Humorului, pur şi simplu mă ustură nasul şi mă doare capul dacă mă plimb într-o zonă centrală din Iaşi, Bucureşti sau Suceava. N-are rost să dăm vina pe Galaxie, Dumnezeu sau alte spirite: ne-o facem cu mâna noastră, prin explozia numărului de automobile, a industrializării masive şi a exploatării fără control a resurselor.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 18 Ianuarie 2007 09:31 PM

naturale sau astronomice… nu ati remarcat si voi? Am un feeling ca se face o educatie involuntara, subliminala…

Ai remarcat, desigur, că tot în ultimii ani nu mai avem zăpadă. Asta tot educaţie subliminală este? smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cred ca nihilsinemac a remarcat acest aspect…..anul asta nu a prea nins in zona lui…putin prin brasov doar

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pe de alta parte, cei din Bucuresti trebuie sa fi remarcat ca poluarea e mai scazuta decat acum vreo 4-5 ani. Atunci imi era imposibil sa merg pe Magheru fara sa ma sufoc, acum doar nu-mi face placere. S-a innoit parcul auto, cat de cat.

Treaba cu filmele (divertismentul in general) e ca producatorii stiu sa aleaga subiectele cele mai sensibile, care au priza la public. Cand era razboiul rece, Swartzi rupea la rusi, acum apare care un arab rau etc. Ecologismul a luat un mare avant in ultimii ani, deci publicul e gata sa asimileze si divertisment de genul asta. Nu cred ca ca e educatie subliminala, pentru ca e stiut ca industria de film din America e, de fapt, mana-n mana cu puterea. Iar americanii (impreuna cu China si Australia - ceeea ce ma mira din partea lor) nu au semnat tratatul de al Kyoto, nu recunosc ca omenirea are vreun rol in schimbarile climaterice.

Programul ala american de protectie anti-racheta se numea Star Wars; alt exemplu de cooperare cu filmul!

Tudor, te ustura nasul in Bucuresti ca te-ai purificat. Noi suntem tabaciti.

A, si inca ceva: chiar nu ma intereseaza cat conteaza, global, gesturile mele. Le fac pentru ca cred in ele. Asa cum nu scuip pe strada sau nu arunc hartii pe jos (nici unde e deja murdar).

[ Modificat: 18 Ianuarie 2007 11:33 PM de altero ]

1 din 3
1

‹‹ berea ceheasca      Parintii si copiii lor! ››