sergiule, nu stiu ce scrie pe sursa, nu l-am desfacut.
modelul meu este 2009.
Electrical and operating requirements
Line voltage: 100-120V AC or 200-240V AC (wide-range power supply input voltage)
Frequency: 50Hz to 60Hz single phase
Current: Maximum of 12A (low-voltage range) or 6A (high-voltage range)
Operating temperature: 50° to 95° F (10° to 35° C)
Storage temperature: -40° to 116° F (-40° to 47° C)
Relative humidity: 5% to 95% noncondensing
Maximum operating altitude: 10,000 feet
deci, eu acum scriu de pe el, credeti ca am/o sa am probleme ?
nu vreau sa il stric, abia l-am primit.
am o problema in windows/mac referitor sound, merge pe speaker-ul lui build in si nu stiu cum sa ii dau pe extern?
in mac os am rezolvat, in windows inca nu, any clue?
cu ram-ul am rezolvat, dar la hard si la video mi-e cam frica:)) nu am scule, dar daca nu e nimeni dispus sa ma ajute, o sa fac singur ca dee, aia la noumax cereau 50 de euro FARA TVA pentru curatat si montat:))
Cu HDD e cel mai simplu dar la videocard probabil ar trebui sa vezi ce placi video sunt compatibile si daca iti convine pretul. ATENTIE: pe Macpro nu merg placile grafice de PC, ca nu le “vede”. Le trebuie firmware de Mac. Asa ca nu te arunca cu banii pe orice.
@maczombie, permite-mi sa te corectez, citeste si forumurile macroumors si o sa vezi ca voila e posibil!! bine nu toate, doar gtx 4,5 6 series si doar in limita a 2 gb vram si doar daca au 2 x 6 pin iesire, pentru cele cu 2 x 8 trebuie UPS.
Nu in ultimul rand, intereseaza-te daca acea anume placa compatibila Mac, de PC, incape (!!!) in modelul tau de Mac.
Eu am luat una pt un Macpro 2007, care, desi era “pe hartie” compatibila si nu trebuia re-flash-uita, pur si simplu nu incapea in carcasa, atingea pe undeva. Altii si-o montau pe alte modele, eu pe al meu nu puteam.
Asa ca am returnat placa video ATI 4870, de PC, de 650 RON, de la PCGarage si am ajuns sa iau placa ATI 4870 de Mac, de 1400 de RON, de la iStyle. Ghinion.
Se intampla acum 4 ani, 4870 era o placa performanta la vremea aia.