hai sa facem pace….
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: London - UK
Macuser din: 28.04.06

mai baieti… nu am gasit unde sa scriu asta…
e offul meu al mai mare…
e greu de intrat in comunitatea macuser…
da si mai greu de stat pe aici….
mari mesteri or fi pe lumea asta da las’ mai ca nu s-au nascut toti invatzatzi…sau ma-nshel?
respekt pentru cei ce au facut ceva bun pentru asta lume…(macuser)
dar, mai ce sunt oamenii asa de agresivi?
dai neshte specificatii la rubrica de vanzari si sare lumea…cu tot felu de chestiii…
ma surprinde agresivitatea intr-un loc unde am venit de buna voie…si oamenii se aduna de buna voie ca sa-si impartaseasca chestii si sa gaseasca solutii la probleme ..
astia de is mai noi is pushi la coltz..satirizati, uneori chiar jignitzi…hmm te face ca proaspat macuser sa ai un gust amar in gura ca si pe vremuri unde profesoru le stia pe toate si ti se dadea cu tifla….
eheee… sunt totusi increzator ca aceste treburi sunt destul de rare…
si hai sa ne bucuram de ce avem frumos…

Writed on a PC da cu interfatza de MacOsX
o zi buna tuturor…indiferent de cat stiti despre Mac…

Semnătură 

Absența dovezilor este doar dovada absenței.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.06.06

Si eu sunt relativ nou pe-aici dar nu am simtit lucrurile de care spui. Dar ce spui tu caracterizeaza cam toate comunitatile (membrii vechi, in mod special) online si nu cred ca trebuie puse la “corason” :p

Semnătură 

jobber - joburi in IT
jobberBase - open source job board software

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

synapse are dreptate pe ici, pe colo, prin partile esentiale. in fiecare comunitate online, sunt si unii ce vor sa fie mangaiati pe crestet, non-stop. singuratatea din fata monitorului iti ofera o siguranta de sine, o incredere in propriile puteri-cunostinte ce poate fi f inselatoare….cand esti online, poti fi orice, oricum….tot ceea ce nu poti sa fii in real life. e aevarat ca in aceasta comunitate, membrii ei, se intalnesc din cand in cand si in spatiu real dar….unii uita sau se lasa dusi de val. nu e nimic anormal….lumea virtuala are si ea bubele ei. trebuie doar sa incercam sa o intelegem si sa luam lucrurile ca atare. o fraza scrisa poate diferi mult de una vorbita. cand esti fata in fata cu persoana respectiva, “ai acces” la tonul vocii, la mimica fetei si alte gesturi.

poate gresec….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Mereu am fost adeptul intelegerii si sunt rare cazurile de care pomenesti tu. De obicei nu cei vechi pe forum satirizeaza ci dimpotriva… evident, sunt unele persoane cu mai multa energie cateodata. Stai linistit, ca nu are nimeni nimic cu tine. wink

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

vb lui excalibvr, nu trebuie pus la inima. poate ai o inima mare si e loc sa le pui pe toate smile dar la ce folos?! ...

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

:beer: Daca ați putea cu toții să veniți la întalnirea MacUser să va vedeți și să beți o bere împreuna, nu s-ar mai certa nimeni cu nimeni.

Am observat de pe la începuturile mac-user-ului. Toți care erau “supărați” și au venit la o bere, s-au “calmat” de atuncea smile

:beer:  :thumbsup:

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cam asa ceva….face 2 face iti cam scade avantul, revii cu picioarele pe pamant, devii om.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

mediaconvertor, eu mă las de meserie… nu mai am ce să spun…
Poate doar să accentuez: nu mai daţi şi voi atenţie la toate nimicurile, vedeţi partea bună din celălalt.
Abia de aici putem să avem o bază de lucru solidă. Dacă ne supărăm, ce rezolvăm? Tai puntea de la jumătate şi spun că ălălalt e de vină - asta e soluţie? Dacă ălălalt s-a răzgândit între timp? Mai multă mobilitate, fraţilor!

[ Modificat: 19 Ianuarie 2007 09:56 AM de voll ]
 Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

‹‹ sugestie      Am e eroare ››