2 din 3
2
iPhone 4S furat - am vreo sansa sa-l localizez/recuperez?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.02.13

M-am uitat acum pe Vodafone si pe Apple store si vad ca nu mai exista iPhone 4S de 32 GB. De ce??? Cred ca m-am razgindit, vreau si telefonul inapoi. Daca dau de hot, ii propun sa i-l cumpar eu smile

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Nu că voi să răsucesc cuțitu-n rană.
Dar cum s-a întâmplat?
Nu că asta ar ajuta la scăderea ratei furturilor (‘oții sunt inventivi, și - din păcate - cu-n pas înainte, mai întotdeuna)
Dar poate îi ajută pe alții să fie mai atenți în situații similare (din păcate cunosc și eu sentimentul de neputință, nervii și frustrarea când descoperi că munca ta e “pângărită”)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 
MaC® - 11 Februarie 2013 09:13 PM

Nu că voi să răsucesc cuțitu-n rană.
Dar cum s-a întâmplat?
Nu că asta ar ajuta la scăderea ratei furturilor (‘oții sunt inventivi, și - din păcate - cu-n pas înainte, mai întotdeuna)
Dar poate îi ajută pe alții să fie mai atenți în situații similare (din păcate cunosc și eu sentimentul de neputință, nervii și frustrarea când descoperi că munca ta e “pângărită”)

ah, a fost un context care clar avea sa se termine prost. eram in H&M in Brasov, muream de cald pentru ca eram cu bebele in marsupiu, bebele plingea, in timpul asta eu vorbeam la telefon si cautam in portofel ca sa platesc la casa, aveam rucsacul in spate care probabil era cascat, deci prada sigura, ce mai! cu telefonul nici nu stiu exact ce-am facut - ori l-am bagat in buzunarul gecii pe care o tineam cu o mina, ori in rucsacul cascat. m-am prins ca lipseste cind am ajuns la masina, deci cam in 5 minute de la ultima convorbire telefonica. am alergat inapoi si am gasit protectia de silicon pe cash counter, cica o gasise paznicul intr-o cabina de proba. fara telefon inauntru, evident. am sunat de pe alt telefon, in primele 3 minute a sunat, apoi cineva l-a inchis.

deci, na, eram cu mintea total vraiste, ma mir ca n-a dat o masina peste mine sau altceva mai grav.

daca e sa traga cineva o invatatura din asta, eu as spune un singur lucru: backup. BACKUP! ACUM!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Camere de supraveghere in magazinul cu pricina?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 
daniel.t - 11 Februarie 2013 10:14 PM

Camere de supraveghere in magazinul cu pricina?

Yep, dar mi-au zis ca nu-mi pot arata mie. Sper sa-i ajute pe politisti.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.11.08

si eu am cumparat un android furat. dupa o luna jumate - doua, m-au chemat la politie sa predau telefonul. m-au gasit dupa imei, am abonament si imei-ul respectiv s-a asociat cu numarul meu respectiv cu numele si adresa mea. cica eram a 3-a mana de cand a fost furat.
plitistul a tinut sa precizeze ca daca nu aveam abonament nu aveau de unde sa stie al cui e numarul deci practic nu aveau cum sa ma gaseasca.

succes!

Semnătură 

iMac early 2008 (2,4Ghz C2D, 64GB SSD + 60GB 2nd SSD, 4 GB RAM)
Time Capsule 1TB
iPod Touch 4th Gen 32GB

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: 

Inca una si ma duc smile

Treaba asta cu Track/Block my iPhone din iCloud e “sub"soft sau peste el? Adica, daca il resofteaza, dispare sau nu?

Oricum, multumesc inca o data tuturor, ati fost foarte prompti si good company in general.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 03.01.09

Find my iPhone functioneaza prin contul tau din iCould. Daca face restore la telefon, se rate tot din el si atunci nu mai poti sa-l localizezi.

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Din: 
MacAndrew - 12 Februarie 2013 11:27 AM

Find my iPhone functioneaza prin contul tau din iCould. Daca face restore la telefon, se rate tot din el si atunci nu mai poti sa-l localizezi.

dar ca sa faca restore nu trebuie sa-l deschida mai intii? nu se loveste de codul acela care blocheaza telefonul?

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 03.01.09

Nu are nevoie de cod ca sa il puna pune in Recovery Mode dupa care face Restore.

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11
alexandraherself - 12 Februarie 2013 11:55 AM
MacAndrew - 12 Februarie 2013 11:27 AM

dar ca sa faca restore nu trebuie sa-l deschida mai intii? nu se loveste de codul acela care blocheaza telefonul?

Eu stau in Brasov iar H&M e chiar langa gara…iara gara e plina cu tigani care vand telefoane furate…totusi paznicii ii lasa pe [EI] in mall? -.-

[ Modificat: 12 Februarie 2013 04:27 PM de Alex Andreescu ]
 Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
iulik17d - 12 Februarie 2013 08:38 AM

plitistul a tinut sa precizeze ca daca nu aveam abonament nu aveau de unde sa stie al cui e numarul deci practic nu aveau cum sa ma gaseasca.

Opa! Deci daca se comite o furaciune si respectivul terminal nu este asociat cu un abonament, nu se poate recupera? Mai sa fie.
Asta e o marlanie pe fata, adica daca nu am/are abonament.. ciuciu. Ha! La cata lume are cartela in Romanica noastra draga.. good luck finding it smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am fost azi la H&M sa duc un anunt acolo, in care spun ca ofer recompensa pentru returnarea telefonului.
Cica fusese deja politia sa ia inregistrarile de pe camere. Bine ca se misca.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11
alexandraherself - 12 Februarie 2013 05:20 PM

Am fost azi la H&M sa duc un anunt acolo, in care spun ca ofer recompensa pentru returnarea telefonului.

Sper sa aveti noroc…eu am toate probele(adresa,nume) de la un tepar din Bucuresti iar Politia inca nu a rezolvat asta de la inceputul lui Ianuarie

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08
alexandraherself - 12 Februarie 2013 05:20 PM

Poti posta si aici ca sa apara ca furat pentru un eventual client sau orice persoana care intra in contact cu obiectul si face o minima verificare.

Semnătură 

2 din 3
2