3 din 3
3
iPhone 4S furat - am vreo sansa sa-l localizez/recuperez?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.02.13
daniel.t - 12 Februarie 2013 06:56 PM
alexandraherself - 12 Februarie 2013 05:20 PM

Am fost azi la H&M sa duc un anunt acolo, in care spun ca ofer recompensa pentru returnarea telefonului.
Cica fusese deja politia sa ia inregistrarile de pe camere. Bine ca se misca.

Poti posta si aici ca sa apara ca furat pentru un eventual client sau orice persoana care intra in contact cu obiectul si face o minima verificare.

Done. merci

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

într-un stat de [cenzurat], poliția este de [cenzurat]...

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hunedoara
Macuser din: 06.07.10
dacuBurebista - 05 Februarie 2014 08:23 PM

într-un stat de [cenzurat], poliția este de [cenzurat]...

Trist desi la noi la Hunedoara stiu cateva cazuri unde au ramas niste prieteni fara telefoane din cauza ca erau furate. Pe unul l-au chemat la sectie si i-au luat un Galaxy S4 din cauza ca era furat si la altcineva i-au facut militieni o vizita si i-au luat un iphone. Le-au spus ca au 2 posibilitati ori sa le predea ca sa le primeasca proprietari de drept ori sa dea cu subsemnatul de unde le au cum au ajuns respectivele telefoane in posesia lor acestea fiind declarate furate.

Semnătură 

MacBook(Late 2006) MacBook2,1 Black
Intel Core 2 Duo 2 GHz 4MB cache, 1GB of RAM 667 MHz, 120 GB HDD, Mac OS X 10.5.8

iPod Suffle 4th Generation

iPhone 4

iPhone 5s

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.02.14

Acum 1 an mi-am “pierdut” un 4S intr-un club, si desi am vorbit la politie pentru recuperarea lui, sansele sunt practic inexistente. Totul depinde de la o sectie de Politie municipala la alta, de la hotararea unui judecator la hotararea altuia. Fratele meu are alta strategie dupa ce a patit-o cu un laptop: a pus un biletel intre telefon si husa, astfel incat sa nu acopere difuzorul, si toate cele, in care a mentionat instructiunile pentru salvarea si expedierea fisierelor inapoi. Plus ca a promis ca nu va incerca sa recupereze acel dispozitiv daca primeste acele informatii.

Semnătură 

Ai nevoie de un SRL, PFA, ONG? Te ajut GRATUIT cu dosarul de acte. Informatii gasesti pe pagina web mentionata in profilul meu.

3 din 3
3