1 din 2
1
iLife 07
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Mi-am permis sa dechid topicul asta ca sa putem specula. smile
Asta mai ales cand deja exista o banuiala destul de solida in legatura cu lansarea iminenta a pachetului 07; lucru care reiese din raportul financiar audio Apple din ultimele zile. Daca il ascultati o sa auziti la un moment dat ca, intrebat de momentul aparitiei lui iLife 07, reprezentantul Apple spune clar: “Stay Tuned!” (cu un ton cam vesel).

Hmmm… smile

Conferinta audio: http://www.apple.com/quicktime/qtv/earningsq107/ (min 42:30)

[ Modificat: 19 Ianuarie 2007 11:17 AM de nevrozel ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu cred că iLife ‘07 va fi lansat odată cu Leopard.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Adica “late spring”.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

la cum se amesteca anotimpurile acuma…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Și o să aibă “iecscel” ? smile

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cred ca ceva de genul asta o sa aiba. Plus tot felul de chestii care o sa mearga numai daca ai Leopard.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

sper ca odata cu leopard sa modifice si macbook pro, design e superb, nu imbatraneste, dar as vrea o schimbare…

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alexi1982 - 19 Ianuarie 2007 08:56 PM

sper ca odata cu leopard sa modifice si macbook pro, design e superb, nu imbatraneste, dar as vrea o schimbare…

Ce naiba sa ii faca? E super subtire, nu se zgarie usor, nu se lasa amprente, disipeaza caldura, e solid. Ce ar putea sa ii mai faca? Transparent? smile

[ Modificat: 20 Ianuarie 2007 07:44 AM de nevrozel ]

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sau sa-l faca din metal moale (mercur?), sa fie cu geometrie variabila…
E super tare cum e acum, sper sa nu umble la el, decat daca intr-adevar au ei o idee mai misto.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Cred că iWork 07 n-a fost lansat în ianuarie la Macworld Expo, pentru că tre’ să profite de funcţia de corectare gramaticală care se pare că o va aduce Leopardu’. Deci…şi eu cred că va fi lansat numai odată cu Leopardu’

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, lumea spune ca iLife 07, ca si iWork 07, o sa fie strans legat de facilitati din Leopard. Deci, cel mai probabil ca o sa fie lansate simultan.
(Oare ce surprize ne asteapta in Leo…?)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
altero - 20 Ianuarie 2007 01:02 AM

Sau sa-l faca din metal moale (mercur?), sa fie cu geometrie variabila…
E super tare cum e acum, sper sa nu umble la el, decat daca intr-adevar au ei o idee mai misto.

Cred ca generatia urmatoare o sa aiba HDD-urile alea cu flash-memory in ele. Sa te tii acolo timp de startare! N-o sa poti sa ii mai zici lu’ shefu, “Sorry shefu’, ma duc la o cafea pana booteaza masina mea.” smile

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu cel mai mult astept iPhoto 7 si Keynote 4 (ati vazut ce efecte tari avea Steve pe scena). smile

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05
nevrozel - 20 Ianuarie 2007 01:36 PM

Eu cel mai mult astept iPhoto 7 si Keynote 4 (ati vazut ce efecte tari avea Steve pe scena). smile

La ce efecte te referi ? eu nu prea am bagat de seama :D

Oricum.. e putin probabil sa folosesti Keynote pentru o prezentare, daca nu ai laptop. ca nu prea poti sa il exporti pentru windows cu toate tranzitiile si efectele. Pages.. in schimb :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Nici eu nu stiu ce efecte a vazut nevrozel.
Dar de exportat se poate exporta QT si va arata exact ca in original. Sa stii ca, surprinzator, pana si Powerpoint vede cube rotation, cam sincopat, dar o vede.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pentru ca am lucrat ceva timp in Keynote va spun cu siguranta ca 2 efecte sunt noi: unul era cel in care venea din spate un text si spargea alt text care era deja afisat; al doilea, si mai tare, era cel in care textul deja afisat se “prafuia”, gen cand suflii un strat fin de zapada. Foarte tari! smile

1 din 2
1