Mi-am permis sa dechid topicul asta ca sa putem specula.
Asta mai ales cand deja exista o banuiala destul de solida in legatura cu lansarea iminenta a pachetului 07; lucru care reiese din raportul financiar audio Apple din ultimele zile. Daca il ascultati o sa auziti la un moment dat ca, intrebat de momentul aparitiei lui iLife 07, reprezentantul Apple spune clar: “Stay Tuned!” (cu un ton cam vesel).
Sau sa-l faca din metal moale (mercur?), sa fie cu geometrie variabila…
E super tare cum e acum, sper sa nu umble la el, decat daca intr-adevar au ei o idee mai misto.
Cred că iWork 07 n-a fost lansat în ianuarie la Macworld Expo, pentru că tre’ să profite de funcţia de corectare gramaticală care se pare că o va aduce Leopardu’. Deci…şi eu cred că va fi lansat numai odată cu Leopardu’
Da, lumea spune ca iLife 07, ca si iWork 07, o sa fie strans legat de facilitati din Leopard. Deci, cel mai probabil ca o sa fie lansate simultan.
(Oare ce surprize ne asteapta in Leo…?)
Sau sa-l faca din metal moale (mercur?), sa fie cu geometrie variabila…
E super tare cum e acum, sper sa nu umble la el, decat daca intr-adevar au ei o idee mai misto.
Cred ca generatia urmatoare o sa aiba HDD-urile alea cu flash-memory in ele. Sa te tii acolo timp de startare! N-o sa poti sa ii mai zici lu’ shefu, “Sorry shefu’, ma duc la o cafea pana booteaza masina mea.”
Eu cel mai mult astept iPhoto 7 si Keynote 4 (ati vazut ce efecte tari avea Steve pe scena).
La ce efecte te referi ? eu nu prea am bagat de seama :D
Oricum.. e putin probabil sa folosesti Keynote pentru o prezentare, daca nu ai laptop. ca nu prea poti sa il exporti pentru windows cu toate tranzitiile si efectele. Pages.. in schimb :D
Nici eu nu stiu ce efecte a vazut nevrozel.
Dar de exportat se poate exporta QT si va arata exact ca in original. Sa stii ca, surprinzator, pana si Powerpoint vede cube rotation, cam sincopat, dar o vede.
Pentru ca am lucrat ceva timp in Keynote va spun cu siguranta ca 2 efecte sunt noi: unul era cel in care venea din spate un text si spargea alt text care era deja afisat; al doilea, si mai tare, era cel in care textul deja afisat se “prafuia”, gen cand suflii un strat fin de zapada. Foarte tari!