Eroare disk burning
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

de foarte multe ori cand incerc sa scriu un dvd cu toast, cand se ajunge la finalizarea sesiunii, primesc mesajul de eroare atasat. Cum pot rezolva aceasta problema?
powermac G5 - PIONEER DVD-RW DVR-117D

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

1) Daca blank-urile sunt proaste - foloseste unele mai bune
2) Vezi daca nu a aparut un update de firmware pt drive-ul tau (verifica și la rpc1.org :eyebrows: )
3) Dacă unitatea a stat multă vreme într-un mediu cu praf și mai ales cu fum de țigară ... trebuie desfăcută și curățată lentila cu aer comprimat (NU cu disc de ala de curățare că o zgârie)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

incearca cu un spray cu aer sa cureti unitatea
schimba marca dvd-urilor (cauta unele cu o culoare cit mai inchisa pe spate)
schimba unitatea dvd…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
iTudor - 19 Ianuarie 2007 11:07 AM

de foarte multe ori cand incerc sa scriu un dvd cu toast, cand se ajunge la finalizarea sesiunii, primesc mesajul de eroare atasat. Cum pot rezolva aceasta problema?
powermac G5 - PIONEER DVD-RW DVR-117D

Eroarea asta înseamnă o problemă a unității optice sau a suportului. Apare NUMAI cu un anume tip de cd/dvd? NUMAI cu cd/dvd-rw? Apare totdeauna, indiferent dacă e cd sau dvd? Era dvd-dl? De cîte ori ai avut necazul ăsta?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

vai cate intrebari smile

-in general folosesc dvd-uri imation, dar am avut eroare si pe alte dvd-uri
-imi apare doar la dvd (cred ca nici o problema la cd-uri, din cate am observat pana acum)
-nu era dvd dl
-se intampla destul de des

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

daca zici ca ai si un Imac Intel..ma alatur tie :D

si eu am avut ceva probleme cu genu asta de eroare.. si culmea.. la cd-uri normale NICI o problema. sa fie oare de vina blank-urile, ca tot am intrat in UE sau.. mai rau.. de drive?

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

daca le ei in ordine, elimini pe rind toate cauzele posibile…

offtopic - am observat ca pe un imac - stiti cit este de compact - nu pot scrie mai mult de 4 dvd-uri la rind…. unitatea se incalzeste si da erori
pe un dvd writer extern, sau in g5, nu am aceste probleme = am scris si 14 dvd la rind, facind spinning…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
iTudor - 19 Ianuarie 2007 05:44 PM

vai cate intrebari smile

-in general folosesc dvd-uri imation, dar am avut eroare si pe alte dvd-uri
-imi apare doar la dvd (cred ca nici o problema la cd-uri, din cate am observat pana acum)
-nu era dvd dl
-se intampla destul de des

dacă apare DOAR la dvd, nu și la cd, ba încă des, verdictul meu este: controller stricat, merge cu cd, nu merge cu dvd, dar merge uneori. este un simptom relativ frecvent ca o unitate optică să pice la ars dvd-uri, dar merge încă dacă arzi cd-uri.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ urgenttttttt      Calibrare Samsung 940BW ››