credeam ca ai 3gs sai fac downgrade la 5.1.1 ? alta varianta nam, nu pot sal folosesc asa, cade foarte des
Amu no, eu nu stiu prin ce a trecut telefonul tau. Poate fi si hardware. Incearca sa vezi La mine sigur nu ii hardware pentru ca mai cunosc 2 prieteni cu iPhone 5 la care le pica 3G-ul + am citit o groaza de articole pe internet.
Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?
15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20” Cinema Display iPhone Plus. Watch 38MM Stainless Steel. AirPods iPod Nano. TV 4K. AirPort Extreme.
La mine pe 3gs cu 6.1 nu am nici cea mai mica problema. Nu am jailbreak pe el, e blocat pe orange si pe reteaua asta il si folosesc.
27” iMac 3,1GHz Intel Core i5 MacPRO OctaCore 2,8 GHz PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz Macintosh Classic II, Quadra 610 Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi iPhone 7 32GB XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.