iMac CD schimb cu PMG5 + Display
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

iMac CoreDuo 20” cu 1Gb ram si restul config standard, are 1 luna de cand e cumparat pe bune cu factura, tot ce trebuie.

Schimb cu un PM G5 DC cu ACD 20”.

Astept oferte.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Motivele?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Vreau un Dual G5. Motivul: Photoshop 7 pe care il folosesc primordial, impreuna cu filtrele adecvate.
Alte motive: expandabilitate, unele aplicatii si jocuri preferate care nu vor fii niciodata unibin, etc.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Sa fiu al naibii… Esti primul. Dar trebuie sa-ti spun ca, pina si sub Rosetta, intelul bate G5! P’orma, placa grafica…
Dar stii tu ce stii

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sub rosetta, intelul e departe de a bate G5 la aplicatiile optimizate cu Altivec. Nu mai vb de aplicatiile optimizate pt. G5/64bit.
Pe G5 poti pune placi grafice muult mai bune ca X1600.

In plus, War3&2, CIV3, True Crime pe care le joc exclusiv nu vor fii niciodata UNIBIN.

[ Modificat: 21 Ianuarie 2007 08:23 AM de D.O.R.U.T.Z. ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.10.05

mai bine incearca un MacPro…poate vrea cineva!

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Nick - 20 Ianuarie 2007 09:12 PM

si celor cu PM.

Se pare ca unii useri de pe forum chiar nu au somn noaptea.

Am vazut pe forum la vanzare si la 1200 Euro (negociabil) PMG5 DP 1.8 + ACD 20”. si un iMac G5 20” la 850 euro.

Toti stim ca un intelMac e mai bine pretuit decat am dat eu pe el la oferta. (aprox 1050 euro). Ca a fost okazie, asta e norocul meu. Plus ca acum are si 1Gb RAM.

Puteam sa il iau si gratis, asta inseamna ca nu puteam sa il vand la valoarea lui reala?

Daca e chiar asa deplasat ceea ce vreau eu, spuneti-va aici parerea oameni buni, nu mai trimiteti mesaje aiurea pe privat. Chiar nu aveti ce face la ore tarzii in noapte?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.05.06

Si la cam cat ar fi un pret pentru G5-ul dorit cu ACD cu tot?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/4278/

Te-ar aranja?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
D.O.R.U.T.Z. - 21 Ianuarie 2007 08:20 AM
Nick - 20 Ianuarie 2007 09:12 PM

si celor cu PM.

Se pare ca unii useri de pe forum chiar nu au somn noaptea.

Am vazut pe forum la vanzare si la 1200 Euro (negociabil) PMG5 DP 1.8 + ACD 20”. si un iMac G5 20” la 850 euro.

Toti stim ca un intelMac e mai bine pretuit decat am dat eu pe el la oferta. (aprox 1050 euro). Ca a fost okazie, asta e norocul meu. Plus ca acum are si 1Gb RAM.

Puteam sa il iau si gratis, asta inseamna ca nu puteam sa il vand la valoarea lui reala?

Daca e chiar asa deplasat ceea ce vreau eu, spuneti-va aici parerea oameni buni, nu mai trimiteti mesaje aiurea pe privat. Chiar nu aveti ce face la ore tarzii in noapte?

Da, nu e prima oară cînd mulți useri comentează aiurea… Fiind un macuser „la greu”, cu siguranță știi ce faci.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
beosro - 21 Ianuarie 2007 12:26 PM

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/4278/

Te-ar aranja?

Da, m-ar aranja. Desi ideal ar fi un display aluminiu.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Este un anunt pe forum cu un G5 DC la pret mic. Parerea mea este ca Imacul tau merita mai mult (1400-1500 euroi)
Cum dai Imacul tau: cutie, tast, mouse, discuri, acte ?
Trimiti prin curierat (Cargus, Fan Curier) in alt oras?

[ Modificat: 22 Ianuarie 2007 02:04 PM de beosro ]

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu, asta nu inseamna ca il dau cu 1100 euro ca nu il dau in bani. Plus ca e putin. Pot sa il dau cu suma asta si sa ma trezesc ca nu mai e valabil anuntul omului.
Acu am vazut ca nu are nici tastatura nici mouse. Iti trimit un PM.

[ Modificat: 22 Ianuarie 2007 06:16 PM de D.O.R.U.T.Z. ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

Pai clar valoreaza mai mult decat e pus pretul pe G5 DP ala! Ai mai bine curaj la un Core 2 Duo 6600… Si rabdare pentru UB-uri (si) la Adobe. Iti doresc bafta. Ai PM inapoi.