128GB e mult prea mult. O sa o folosesc pentru internet 95% din timp. Cred ca 16GB sunt mai mult decat suficienti. O sa incerc sa ma stapanesc pana apare ipad mini 2 daca am sa pot :D
Si cu toate astea, am primit pentru proba aseara un ipad mini. Usor, subtire, dar am constatat ca este o extensie a telefonului si nu o reducere a tabletei. Cred ca din cauza ca sunt obisnuit cu ecranul de 9.7.
In ordinea asta de idei si iphone 5 face ce face si ipad 4, insa eu m-am referit la dimensiunea ecranului si e o parere subiectiva.
Cu retina display pe ipad mini am avea o calitate extra la imagine. Insa…dupa un an de stat cu ipad 3 si ecran de 9.7 am facut o
analiza atenta intre cele 2 ecrane. 9.7 vs. 7.9 inch. Castigi usurinta in utilizare si portabilitate dar se pierde acel feeling pe care il ofera ipad-ul normal.
Din cauza asta spun ca privesc Ipad mini ca pe un telefon si nu ca pe o tableta. Asta a fost senzatia mea aseara…nu ma asteptam! Eram ferm convins
ca poate inlocui cu succes ecranul de 9.7. Dar, nu…la browsing pe ipad mini trebuie sa maresti.
E doar un punct de vedere, poate si din cauza ca eu am renuntat la laptop definitiv in favoarea Ipad. Nu pot trece la ceva si mai mic.
Am facut greseala sa ma duc in apple store si am vazut fara sa vreau un ipad mini, va trebui sa ma conformez si sa iau unul. N-am avut niciun ipad pana acum dar asta cred ca e perfect. Singurul lucru care nu-mi place e ca e f alunecos iar eu nu-mi personalizez produsele cu huse.
Bun, dar daca il cumperi sa nu faci greseala sa butonezi un ipad normal, diferenta te va izbi, cel putin asa cred eu. Daca nu ai avut Ipad, atunci merge mini din prima.
N-am avut tocmai pt ca n-am fost entuziasmat de el, dar am butonat destule si am facut ceva aplicatii pt el. Asta il vreau pt ca este mic, poate fi folosit pe post de kindle (care de la o mica cazatura a murit si nu l-am inlocuit inca), si nu depind de nimeni pt a face aplicatii pt rezolutia ipadului.
iPad mini all the way. Am avut si ipad 1 si 2, acum am mini-ul. E prefect! (pentru ce il folosesc eu). E mult mai usor, mai comod de tinut si tastat, etc.
Daca ai nevoie de un display mai mare, luati-va totusi ipad normal. Musai cu 3G, eu am fost in criza de bani atunci nu mi-am permis… regret acum