2 din 2
2
Ghidul
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti/Ferentari
Macuser din: 12.12.09
dacuBurebista - 21 Februarie 2013 07:40 AM

l-ați văzut?

l-a muncit un român, în timpul lui liber, și i-a dat drumul așa, free, să-l citească toată lumea
acuma probabil că o să scadă întrebările de pe forum, majoritatea răspunsurilor sunt acolo, explicate simplu, pe înțelesul tuturor

cine vrea să-l cinstescă pe autor, știe cum o poate face! smile

Felicitari pentru Ghid, dar nu cred ca o sa scada numarul intrebarilor. Cine mai citeste azi ? raspberry Acum ceva vreme un amic ma suna cu tot felul de intrebari legate de PC si la intrebarea mea “Frate, de ce nu citesti faq ?” sti ce mi-a raspuns?  “Da’ de ce sa citesc, cand e mai simplu sa te intreb pe tine?” Pur si simplu refuza sa se instruiasca. In consecinta de atunci sa “taiat” sursa de informatii. L-am trimis la biblioteca :D Dar asta e alt topic smile

Semnătură 

iMac 24” Core 2 Duo 2.66GHz /8GB /640GB /GeForce 9400M /SD

The truth is that there is nothing noble in being superior to somebody else. The only real nobility is in being superior to your former self.

Whitney Young (1921 - 1971)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

He, he, o stiu si p-asta…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti/Ferentari
Macuser din: 12.12.09

Oricum 2 beri vin de la mine si de la MacJunior raspberry

Semnătură 

iMac 24” Core 2 Duo 2.66GHz /8GB /640GB /GeForce 9400M /SD

The truth is that there is nothing noble in being superior to somebody else. The only real nobility is in being superior to your former self.

Whitney Young (1921 - 1971)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator

E gata și live versiunea multi-touch, prima în română din ce știu eu: iTunes Store. (Doar pentru iPad.)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator

Versiunea 1.1, cu destul de multe corecturi și adăugiri e în iTunes Bookstore. Trebuie ștearsă versiunea din iPhone și apoi descărcată cea nouă din iTunes.

Versiunea multi-touch e încă în evaluare, nu-mi dau seama de ce durează așa mult la multi-touch, pe când ePub-ul a fost aprobat în câteva ore. Deci, multi-touch e deocamdată tot la 1.0.1.

Ca de obicei, pe iScule.ro sunt toate versiunile (ePub, MOBI, PDF, iBooks).

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

Astăzi sau ieri a fost aprobată versiunea 1.1 Multi-Touch (pentru iPad). Ce-i mișto e că apare ca update pe iPad-ul tău, și deci nu pierzi eventualele adnotări etc.

2 din 2
2