iTV
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05

Salutari baieti.

Se merita un iTV? Caci ma bate un gand…
Pe mine ma intereseaza mai mult sa inmagazinez filme de animatie si sa le pun la copii, caci DVD-urile sau VCD-urile mi le strica al’ mare baiet, caci le impinge inauntrul DVD-playerului. M-am gandit si la un HDD extern cu conectare la TV, dar cum dau play sau selectez filmul dorit? Am posibilitatea (daca se baga deja in magazine la sf lui ianuarie) sa mi-l aduca cineva din US. Chestia e ca trebuie sa-mi ia ceva din US si nu stiu ce sa-i cer hmmm

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

E Apple TV, nu iTV apropos.
Parerea mea? Pai sa privim alternativele. La fel de scumpe dar mai putin fiabile si prietenoase. O spun fara sa fi vazut vreun Apple TV in mana, dar stiu cat il duce capul pe un sistem multimedia bazat pe Windows Media Center Edition. More of the same problems, in mare parte. Eu zic ca merita, are un pret bun pentru ce ofera.

Intreb pe cei care cunosc produsul mai bine. Acel hard disk de 40 giga ce vine standard se poate inlocui de catre user cu unul mai mare? Daca nu, alina, nu-ti fa griji. Poti folosi un desktop ca mediu de stocare linistita si sa le vizualizezi prin intermediul retelei la TV prin Apple TV plus ca in spate stiu ca are un conector USB. Nu cumva se va intelege cu hard disk-uri externe?

Una peste alta, se merita.

O alternativa si mai ieftina la $300 ar fi sa-i dai dupa cap la al’ nedisciplinat si sa-i spui ca numai tu ai voie sa umbli la DVD smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Oops, asa e, AppleTV, nu stiu de ce am ramas cu iTV in cap…Merci de raspuns. Iar in legatura cu piciul,la nici doi ani juma’, bine ar fi sa inteleaga ca un om mare, dar deocamdata suntem la varsta explorarii si nu-ului in brate smile ask your mom wink

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Parca mai e deja un topic in care se discuta despre AppleTV.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
nevrozel - 20 Ianuarie 2007 01:34 PM

Parca mai e deja un topic in care se discuta despre AppleTV.

Nevrozel, ai dreptate, inainte de a deschide subiectul am dat search, dar cu iTV si nu gasisem mai nimic ajutator, uitand complet de “apple TV”.
Asa ca Tudor poate inchide topicul.