[Mentionez de la inceput: ma intereseaza doar teoretic, nu am nici o intentie de a intra neautorizat undeva (am facut-o doar o data, acum multi ani, si m-am simtit jegos).]
De ceva timp au inceput sa apara retele WiFi in jurul meu. Era una care a stat mai mult, cateva zile, si am incercat cu KisMac sa intru in ea. Am capturat o gramada de trafic timp de vreo 12 ore, dar cand sa incerc s-o crack-uiesc (WPA), imi spunea ca nu e suficient trafic. La fel si cu o retea WAP. Aveam KisMac cu AirPortul in pasive mode (acum nu mai merge in pasiv, nu-mi mai bat capul de ce).
Intrebarea e: daca dupa 12 ore nu ai trafic suficient, cum naiba se face war driving-ul? Iti pui cortul si-ti tragi curent? Daca e asa de greu de spart, inseamna ca si o retea WAP e suficient de protejata.
Sau sunt metode mai bune / rapide?
Pune-l pe ftp-ul lui Steji, sau, daca n-ai datele lui, pune-l pe Public Folder-ul de pe iDisk-ul meu (in Finder: Go > iDisk > Other User’s Public Folder. User: altero).
Mersi.
nu ma lasa sa il pun la tine pe idisk , ori nu ma pricep eu , nu am datele lui steji
il pun la mine pe server pt moment , va dau adresa imediat ce e pus sus
[ Modificat: 21 Ianuarie 2007 10:55 AM de shihawa ]
Auzi, da’ nu pot sa-l iau de la tine: se descarca 1-2 mega dupa care moare, adica ca si cand asta ar fi tot.
Poate poti sa-l pui pe iDisk, l-am facut read&write;.