Share din iPhoto via Mail - nu merge
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Salut !
Am iPhoto 11 (9.4.2) și încerc să trimit cuiva niște poze folosind funcția Share (via Mail). Îmi selectez pozele, bag adresa de mail și apăs Send, dar, după vreo 2 minute de ”Sending”, îmi apare mesajul din screen shot. Am mai încercat și în alte zile, cu același rezultat, așa că eu nu cred că-i serverul mereu ocupat.
Vreo idee cum aș putea remedia problema?

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Incearca cu mai putine poze si /sau sa le mai micsorezi din fereastra mesajului.
Si evita yahoo.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

mailing din iPhoto sucks. exporta pozele pe desktop si trimite-le cu un email normal.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09
altero - 24 Februarie 2013 08:02 PM

Incearca cu mai putine poze si /sau sa le mai micsorezi din fereastra mesajului.
Si evita yahoo.

Una câte una, a mers până la urmă, dar sistemul nu-i prea fiabil ....

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.