mi s-au ars condensatorii dupa 33 de luni de folosire a unui Time Capsule refurbished de la Apple
1. l-am desfacut dupa tutorialul de pe iFixit. am folosit o surubelnita si un heat gun
2. am scot HDDul si l-am tetat intr-o cutie externa SATA. totul OK
3. am comandat pe net 5 condensatori 1500uF la 6.3V pentru 1.99 lire + 1 expeditia. 3 lire 5 condensatori. am primit 10 la aceeasi bani de la MikeCartwright.net . n-am idee de ce, m-am oferit sa-i returnez, i-am zis ca daca nu-i vrea inapoi ii donez.
4. am scos cu letcon-ul condensatorii vechi, i-am pus cei noi in loc, am verificat sa nu fie vreun scurt. n-am avut inspiratia sa pozez condensatorii noi pe placa, eram prea ingrijorat ca am busit totul pe acolo…
5. am montat inapoi pe pasii iFixit si gata
6. am resetat factory default si reconfigurat reteaua si totul merge perfect
peste tot printre pasii de mai sus, am trimis poze si am intrebat o groza de intrebari pe psergiu, care a fost cred mai incantat decat mine sa ajute si sa surubareasca de la distanta. iMessage sa traiasca.
undeva intre pasul 1 si 4 am descarcat un condensator de 400V , de doua ori, prin degetele de la mana dreapta. Auch! si face bine la reumantism.
de ce a facut Apple economie de 2$ si a pus condensatori X in loc de K sau T?? dracu stie
de ce a pus fusta aia pe fund de cauciuc care acopera bottom-ul de metal CU GAURELE, perfect pentru disipat si ventilat caldura… Jonny Ive si ideile lui crete.
numai bine pana in 2016…