1 din 2
1
Ce fac cu un SACD - DTS?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mi-a ajuns in computer o imagine cu The Dark Side of the Moon in format SACD (SACD-DTS). Terminatia e .nrg (Nero Image File ISO) si are vreo 400 si ceva de megi.
Fisierul e asociat cu Toast, i-am dat un blank si a stat vreo juma de ora tot invartind la CD, dar nescriind nimic.

Ce ma fac? Cum fac sa ascult ce-i pe el? (Nu am Sony - Super Audio - dar cred ca totusi s-ar auzi bine si pe ce am eu)

[ Modificat: 22 Ianuarie 2007 08:24 AM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Incearca nrg2iso. http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/27691 Cica iti converteste imaginea .nrg in .iso, pe care apoi il arzi sau il montezi. Da detalii daca functioneaza.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

Face o imagine iso, dar pe care nu o pot monta. Si Toast imi da erori la ea. Oricum, Toast 8 vede .nrg, dar se poticneste la ars, iar daca ii dau mount imi monteaza sub alt nume, iar sunetul e doar o mare fasaiala si pacaneala.
M-am uitat la detaliile fisierului, si nu are pista SACD, ci doar DTSul. Deci ar trebui s-o pot auzi. Iar fisierul nu e corupt, ca la altii merge bine.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

o scrii pe un cd asa cum e. (eventual roaga un prieten cu windoze sa o scrie).
o bagi in DVD-player-ul care are decodor DTS sau e legat la o cutie care decodeaza DTS (sa aiba logo-ul pe fata).
apesi play pe telecomanda.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Ii trebe pe langa sigla DTS ... si o alta SACD.
Formatul este DESTUL DE ... diferit de ce se poate “canta” pe un PC/MAC ... si chiar si pe un standalone.

Altero ... tare mi-e frica ca ai facut doar trafic degeaba ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Audio_CD

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

(La Altero în computer, zilele astea are loc Întrunirea Formatelor Digitale Ezoterice :haha: )

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am spus mai sus ca de fapt nu e decat pista DTS, pe care am cu ce s-o “vad”. Doar ca trebuie sa ard discul, ceea ce mi-e lene acum… Cat despre trafic, 400 de megi e mizilic, mon cher smile

Da bai, pe bune, cu ce de ciudatenii m-am capatuit in ultimul timp… Da’ le dovedesc eu pe toate!  snake

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

asta sigur l-ai luat de pe hd-bits.ro. numai acolo gasesti ciudatenii d-astea care nu merg pe mac, ala MKV ....  alea alea
beeei - daca stiam ca va creez atatea probleme nu va mai dadeam nici un link :rotfl:

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

Asa e STef…! Am luat toata trilogia Lord of the Rings HD. Se vede țâță de mâță! Urmeaza niste Zeppelin. Le fac eu mearga!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Discul ala il ai deja si de la mine. Uita-te in biblioteca sau unde-ti ti tu discurile.  LOL

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

Bai, sa stii ca aveam eu asa o banuiala, dar decat sa caut prin sutele (miile?) de CDuri, mai bine l-am descarcat… Asta e.  :electric:

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Un program de catalogara discuri?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am: CD Finder pentru soafte, DVD Cache pt DVDuri. Nu folosesc pentru muzica, ziceam ca n-am nevoie. Problema e ca le cataloghez, dar dupa aia tot de-a valma prin cutii le pun (chiar daca cutiile sunt etichetate…).
Am vazut acum cativa ani pe la sarbi o chestie isteata: o mare cutie circulara, cu un brat comandat de computer. Cautai in computer in indexul cu CDuri, gaseai ce vroiai si iti iesea printr-o fanta a cutiei discul respectiv. Chestia e ca mi-ar trebui o cutie maaaaaaare.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

Gata, am dovedit-o. Dupa ce m-am CHINUIT prin windows cu Nero, si n-am reusit, tot pe Mac am facut discul, cu Toast 8. L-am bagat in DVD Player (al’ de sub TV) si acum le zice cum numai Floyd puteau s-o zica.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
altero - 22 Ianuarie 2007 03:49 PM

Asa e STef…! Am luat toata trilogia Lord of the Rings HD. Se vede țâță de mâță! Urmeaza niste Zeppelin. Le fac eu mearga!

as fi luat si eu, chiar mai multe, da unde sa le vad, ma cam zgarii pe ochi. da pana la urma poate o sa apara o app decenta

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

Haide mai, ca se vede bine. Parca mai bine cu MPlayer 1 decat cu VLC. Pierd cateva cadre la inceput, dar dupa aia e OK. Si ce e misto la mkv-urile astea e ca au si subtitrarea in ele. E un format destept.

1 din 2
1