Mi-a ajuns in computer o imagine cu The Dark Side of the Moon in format SACD (SACD-DTS). Terminatia e .nrg (Nero Image File ISO) si are vreo 400 si ceva de megi.
Fisierul e asociat cu Toast, i-am dat un blank si a stat vreo juma de ora tot invartind la CD, dar nescriind nimic.
Ce ma fac? Cum fac sa ascult ce-i pe el? (Nu am Sony - Super Audio - dar cred ca totusi s-ar auzi bine si pe ce am eu)
[ Modificat: 22 Ianuarie 2007 08:24 AM de altero ]
Face o imagine iso, dar pe care nu o pot monta. Si Toast imi da erori la ea. Oricum, Toast 8 vede .nrg, dar se poticneste la ars, iar daca ii dau mount imi monteaza sub alt nume, iar sunetul e doar o mare fasaiala si pacaneala.
M-am uitat la detaliile fisierului, si nu are pista SACD, ci doar DTSul. Deci ar trebui s-o pot auzi. Iar fisierul nu e corupt, ca la altii merge bine.
o scrii pe un cd asa cum e. (eventual roaga un prieten cu windoze sa o scrie).
o bagi in DVD-player-ul care are decodor DTS sau e legat la o cutie care decodeaza DTS (sa aiba logo-ul pe fata).
apesi play pe telecomanda.
Ii trebe pe langa sigla DTS ... si o alta SACD.
Formatul este DESTUL DE ... diferit de ce se poate “canta” pe un PC/MAC ... si chiar si pe un standalone.
Altero ... tare mi-e frica ca ai facut doar trafic degeaba ...
Am spus mai sus ca de fapt nu e decat pista DTS, pe care am cu ce s-o “vad”. Doar ca trebuie sa ard discul, ceea ce mi-e lene acum… Cat despre trafic, 400 de megi e mizilic, mon cher
Da bai, pe bune, cu ce de ciudatenii m-am capatuit in ultimul timp… Da’ le dovedesc eu pe toate!
asta sigur l-ai luat de pe hd-bits.ro. numai acolo gasesti ciudatenii d-astea care nu merg pe mac, ala MKV .... alea alea
beeei - daca stiam ca va creez atatea probleme nu va mai dadeam nici un link :rotfl:
Am: CD Finder pentru soafte, DVD Cache pt DVDuri. Nu folosesc pentru muzica, ziceam ca n-am nevoie. Problema e ca le cataloghez, dar dupa aia tot de-a valma prin cutii le pun (chiar daca cutiile sunt etichetate…).
Am vazut acum cativa ani pe la sarbi o chestie isteata: o mare cutie circulara, cu un brat comandat de computer. Cautai in computer in indexul cu CDuri, gaseai ce vroiai si iti iesea printr-o fanta a cutiei discul respectiv. Chestia e ca mi-ar trebui o cutie maaaaaaare.
Gata, am dovedit-o. Dupa ce m-am CHINUIT prin windows cu Nero, si n-am reusit, tot pe Mac am facut discul, cu Toast 8. L-am bagat in DVD Player (al’ de sub TV) si acum le zice cum numai Floyd puteau s-o zica.
Haide mai, ca se vede bine. Parca mai bine cu MPlayer 1 decat cu VLC. Pierd cateva cadre la inceput, dar dupa aia e OK. Si ce e misto la mkv-urile astea e ca au si subtitrarea in ele. E un format destept.