3 din 3
3
Pentax vs Nikon
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

din link în link, am ajuns aici
nu strică să le cițiți
smile

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
pitagora - 08 Martie 2013 06:37 PM

21, ce importanta are?

Pentru ca esti prea preocupat de cifre, daca erai preocupat de fotografie cred ca nu intrebai asta. Continui sa insisti cu care este mai buna dar am sa-ti spun un mare secret acum, amandoua sunt f bune. Tehnologia a ajuns asa de departe inca nu au cum sa nu fie bune, nu vezi, o camera din ziua de azi a ajuns sa fie comparabila ca imagine cu 5d-u de acum cativa ani, nu e niciun secret aici, e ceva normal dar ai sa observi ca cei cu 5d-ul fac poze mult mai bune.

Sfatul meu este sa te uiti prima oara la lentile daca ai idee ce vrei, din experienta iti spun ca nu stii ce vrei pana nu le ai pe toate. Eu am crezut ca o sa sparg totul cand o sa-mi iau un 135, si acum dupa mai multi ani tot 50-ul il folosesc. Nikon are un 50 1.2 foarte fain si ieftin in comparatie cu 50 1.2 de la canon, la pentax nu stiu. Apoi sa te uiti la design/controale si cum iti sta in mana. Asa cum windowsul scarbeste macuserii si la camere s-ar putea sa fie ceva asemanator. Pentru mine cel putin este, nu pot folosi altceva in afara de canon. Sunt convins ca ma pot obisnui dar pe termen lung s-ar putea sa nu-mi faca placere.

Spor la ales.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Pentax k 5 iis my choice.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
pitagora - 12 Martie 2013 10:38 PM

auch

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Aetherius - 12 Martie 2013 11:24 PM
pitagora - 12 Martie 2013 10:38 PM

auch

?

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 26.01.06

am auzit si vazut ca d7100 rupe tot la ora actuala, fie si fullframe.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member

Nu cred. Sti de ce? Din cauza senzorului. 24 max e prea mult pt un DX, o sa fie praf la iso, si ca sa pui in valoare calitatea senzorului iti trebuie obiective prime, adica foarte scumpe. Pe de alta parte, o sa apara Mai mult ca simply efectul moire pentru ca a fost scos filth anti aliasing. Eu sunt multumit cu pentax-ul meu, spre deosebire de canon, nikon, sony pentax are SR, adica shake reduction in body, deci va merge cu orice lentila, ati vazut cat costa un obiectiv nikon SR ?

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Asta pare la prima vedere. Am vazut poze de test cu D7100 si e extraordinar, inclusiv la ISO mare. Iar moiré-ul e controlat foarte bine: am vazut moiré la D40, dar nu la D7100 (aceeasi poza).
Obiective (foarte) bune iti trebuie de pe la 12-14 MP in sus.
Stabilizare de imagine in corp au destule aparate.

Eu raman la parerea mea, orice DSLR actual e foarte bun, n-are rost pentru un amator sa ne enervam cautand specificatii. Poze bune sa iasa!

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member

Ai dreptate altero, faza cu cel Mai bun dslr este la fel ca aia cu masina cea Mai buna.

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 21.08.09

Deci, pana la urma, la ce aparat te-ai oprit? Ce ai cumparat?
Eu zilele astea vreau sa iau un Nikon D5100 cu obiectivul standard.

Semnătură 

MacBook unibody; Apple Magic Mouse; iPad 4 32gb
—————————
PowerPC G4
iBook G3 Resurected - caut jocuri pt el, educative pt copii
Power Macintosh 7600
Macintosh Classic II
—————————
Iphone 4 32Gb iOS 6 - codat Orange

Omu cat traieste tot invata si ... tot prost moare.

3 din 3
3