2 din 2
2
iPhone - the real iPod killer ?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.12.06

daca ai stii, coane, de cate ori mi-am verificat mailul pe o interfata rudimentara, pe un zapp 720i, la stopuri, de sute de ori…si cand imi doream sa am un interpretor sa vad o oferta .doc sau .xls…serios, unii oameni chiar au nevoie de web pe mobil, indiferent cat de anevoioasa e interfata…mobility makes us stronger…am si laptop mbook, dar nu e mai simplu pe telefon cateodata? imi pun multe sperantze in iPhonu asta…sa speram ca o sa fie bine.

Semnătură 

fara reclama in semnatura

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

“ti”
S-a discutat mult despre asta in blogosfera. David Pogue nu era prea entuziast de cum nimerea tastele, dar zicea ca softul care era in spate “corecta” inteligent, aparand ceea ce vroia el de fapt sa scrie.
Multi altii sunt convinsi ca dupa mai mult de o ora de petrecut cu telefonul (care e cam maximul care l-a petrecut careva cu iPhone) s-ar putea sa scriem mai repede pe o astfel de suprafata decat pe cele vechi, cu taste.

E pana la urma o chestie de obisnuinta (parerea mea).

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.04.06

Este pur si simplu chestie de obisnuinta. Azi mi-am luat alt telefon in locul celui furat alaltaieri. Tastele sunt altfel aranjate prin urmare e un chin sa scriu ceva pe tastatura lui. Probabil ca va mai dura pana diseara sau maine cand ma voi obisnui cu pozitionarea lor si mi se va parea ceva normal.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.11.07

as dori sa stiu daca totusi exista office si pentru iPhone si de exemplu daca editez un text in word sau in excel in office xp sau 2007 de la microsoft il poate citi cu prgramul office de pe iPhone?

2 din 2
2