Monolingual for Mac și MemoryClean
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Salutare,

În căutările mele de programe de optimizare a MAC-ului am dat peste aceste două softuri. Unul, se pare că dezinstalează din OS X limbile care s-au încărcat la instalarea sistemului (scuzați limbajul “tehnic”). Dar se pare că trebuie utilizat cu mare atenție, căci odată dezinstalate nu mai pot fi folosite decît printr-un install nou. Întrebarea mea, deoarece folosesc InDesign cu suport pentru Ebraică și Arabă: Există vreo legătură între OS X și InDesign, în sesnul în care dacă dezinstalez din OS X unele limbi, InDesignul să nu mai meargă cum trebuie? Eu, cred că nu. Dar mai bine întreb, decît să reinstalez totul de la început.

Despre MemoryClean, m-am liniștit. Face treabă bună, dar nu la fel de bună ca și comanda Purge din Terminal. deci, l-am șters.

În funcție de răspunsurile primite, rămîne să văd dacă voi folosi sau nu Monolingual.

Cu stimă,
Sebastian

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Exclude Adobe din Monolingual (FAQ). Eventual pastreaza si Araba, Ebraica.

Q. My Adobe applications want to be reinstalled after running Monolingual.
A. Adobe’s newer applications have a self-heal feature which checks for the existence of certain files and refuses to launch the application if one of those files is missing. This feature does not distinguish between files that are critical components of the program and those files which are not needed, e.g. localization files. Therefore, you should exclude Adobe’s from being processed by Monolingual. Open Monolingual’s preferences window, add “/Applications/Adobe Acrobat 7.0 Professional” (for example) and deselect the checkbox next to the item.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: CT
Macuser din: 01.11.06

Eu am Photoshop / Illustrator CS6 și merg în continuare.
Și am salvat 2.68Gb cu Monolingual.