De ieri se poate instala siri in limba romana pe orice iPhone si iPad cu jailbreak.
Se pare ca functioneaza destul de bine.
Detalii am gasit aici: http://siriro.iphonews.ro
Draga Fmac, Radu, de ce iti faci reclama singur ? Ok, spune ca tu ai facut SiriRO si ca le dai licente gratuite oamenilor )
Nu am pus Siri in Iphone, probabil ca nu o voi pune din lene…
ALtceva decat ca poate nu a postat la rubrica buna, ce se poate reprosa? Un tip de 16 ani a scos un program de Iphone, pe care Apple l-ar fi scos (daca) peste destul timp. Il vinde cu 3 dolari. Ei si? E chiar atat de scump? Doua beri mai putin in Centrul Vechi? Mai bine l-am ajuta cu idei de intrebari. Si cei care chiar au contribuit cu multe idei preluate ar putea sa fie recompensati cu o gratuitate, ceva??? Dar nu pe stilul “eu iti spun, dar ce-mi iese?”
Asa-i la noi, daca face unul ceva, alti zece care au stat spectatori sar pe el.
Nu cred ca e cea mai buna atitudine. As numi-o nu “think positive” ci “demolish anybody”!
S-auzim de bine.
@natureself: Evident ca Fmac nu e acelasi cu Radu - dupa data de cand e macuser, dar intr-adevar sunt apropiati (acelasi oras cel putin).
Ideea lui macold despre comenzi noi exista deja aici http://l0ng.in/siriroprotv din pacate propuneri nu au venit inca.
Proiectul dupa cum s-a spus se dorea a fi unul gratuit dar s-a decis sa se ceara o donatie modica pentru a se evita suprasolicitarea serverelor si plata lor.
@altero: In termenii si conditiile aplicatiei se scrie clar ca se asigura siguranta datelor personale ale fiecarui donator.
Daca adminii forumului sunt de acord ma ofer sa obtin o licenta gratuita de Siri Ro pentru orice macuser mai vechi de 3.08.2009 si care o solicita in privat.
Pai de ce nu faceti voi o treaba misto si sa faceti un parteneriat cu MacUser.ro in vederea serverului si a costurilor.
Eu zic ca merita o intrebare catre Admin
Sa-mi exprim si eu parerea dupa o zi de utilizare.
Este un inceput promitator, eu o folosesc (pe siri) pe un iphone 4, cred ca merge mai bine pe 4s si pe 5, avand microfoane mai sofisticate.
Faptul ca recunoaste ce spun in limba romana mi se pare extraordinar, nu stie prea multe acum, dar sunt sigur ca va invata in scurt timp, si cu ajutorul utilizatorilor.
Nu pot decat sa le urez baietilor ce se ocupa de acest proiect putere de munca si sa nu se lase impresionati de carcotasi.