Tofu
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.11.06

V-ati saturat de Adobe Reader pentru PDF-uri?
Incercati Tofu. Il recomand. Este rapid si vine cu o faciltiate draguta smile.

“Tofu 1.3.4

Tofu is… different. It is a novel application to address the common problem that people don’t like reading text on the screen. Why is that anyway? I believe there are two main reasons: line width and visual instability. Text is usually very wide on the screen, which makes going from the end of one line to the beginning of the next difficult. That’s why newspapers have narrow columns: It makes them faster to read. So why not just take a normal window and make it narrower, scrolling down as you need? Well, there are usually a lot of lines in a text, and all look more or less the same, so if they move past your eyes vertically, they are difficult to keep track of. The text doesn’t feel stable, and you get lost easily. In Tofu, text is arranged in columns, and each column is only as high as your window. So lines are nice and narrow, they don’t move about vertically, plus your text is now in easy-to-digest chunks. You just scroll from column to column horizontally, and feel more in control. Tofu also includes some other useful features to make reading easier for you. You can jump to any point in your text by simply typing some letters near it (without choosing any command first). There’s a system-wide Service so you can, for example, grab some text from a web page. And it lets you use your voice to navigate text, so you can literally sit back and read. “

http://amarsagoo.info/tofu/Tofu.dmg

Enjoy wink

Semnătură 

- Satira e o armă, nu? - Păi da, e. - Este… şi dumneata tragi!... - Nu trag. Cum o să trag?... - Cum nu tragi, dar ce faci? - Scriu… - Scrii… dar tragi… tragi, tragi, că de-aia e armă!... ” (Toma Caragiu - “Fabula”)

——
Momentan fara nici un Mac in posesie. Pana prin iulie-august, scriu in Wiki - sectiunea programare - folosindu-ma de altele wink.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

asta e o aplicatie pt deschis pedefeuri?
la mine s-a deschis cam asa:

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

tofu nu stie decit text - formatul pdf e muuult prea complex pentru el cool smirk

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

well…colegu’ pittick l-a recomandat ca ‘cititor” de pedefeuri ....

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

lasă... crește el mare :thumbsup:

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Pittick - 23 Ianuarie 2007 12:11 PM

V-ati saturat de Adobe Reader pentru PDF-uri?
Incercati Tofu. Il recomand. Este rapid si vine cu o faciltiate draguta smile.

Enjoy wink

Recomandarea e bună, dar pt a citi pdf-uri, căci nu știe asta, ci pt texte. Altfel, e drăguț de tot.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Eroare de calcul la nivel elementar smile.
SORRY!!!
De unde am aflat de acest program era laudat ca PDF e-book reader…. eu mi-l si pusesem pe USB, asteptand cu nerabdare sa ajung acasa sa mi-l instalez.
Uoof..sorry pentru confuzie, inca o data.

Voi fi mai atent data viitoare wink.

Semnătură 

- Satira e o armă, nu? - Păi da, e. - Este… şi dumneata tragi!... - Nu trag. Cum o să trag?... - Cum nu tragi, dar ce faci? - Scriu… - Scrii… dar tragi… tragi, tragi, că de-aia e armă!... ” (Toma Caragiu - “Fabula”)

——
Momentan fara nici un Mac in posesie. Pana prin iulie-august, scriu in Wiki - sectiunea programare - folosindu-ma de altele wink.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pentru PDF-uri, nimic nu e mai sprinţar decât “bătrânul” Preview. Acrobat e mare şi - mai ales versiunea 8 - foarte lentă.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
Tudor - 23 Ianuarie 2007 09:11 PM

Pentru PDF-uri, nimic nu e mai sprinţar decât “bătrânul” Preview. Acrobat e mare şi - mai ales versiunea 8 - foarte lentă.

Draga Tudore, sa stii ca pe Intel e mai rapid decit versiunea 7 pe Dual G5!
Ce e enervant e ca iar au mutat meniurile! Cind ma plimb de pe 8 pe 7 si apoi pe 6 imi smulg parul! Lasati, bai, comenzile la locul lor! Eu cred ca e o strategie sa iti para lucruri noi alea vechi!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
iaru - 24 Ianuarie 2007 01:08 AM

[....]
Ce e enervant e ca iar au mutat meniurile! Cind ma plimb de pe 8 pe 7 si apoi pe 6 imi smulg parul! Lasati, bai, comenzile la locul lor! Eu cred ca e o strategie sa iti para lucruri noi alea vechi!

Sau vor sa joace “uite-popa-nu-e-popa” cu utilizatorii smile

It’s a PDF reader, a game and a joke - all in one! NEW!

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Tin sa va spun ca am intalnit 2 PDF-uri (niste carti de algoritmica) ce erau citite aiurea de catre Preview (nici nu intelegeam textul de fapt…erau numai caractere ce apartin expresiilor regulate smile ). Cu Adobe reader merg fara probleme.

Why?

Alt program pentru PDF-uri stiti? Totusi, Adobe e cam lent.

Semnătură 

——

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

ce fel de pdf-uri?
totusi, adobe a inventat pdf…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Da, explicatia e simpla. Preview nu vede bine PDF-urile de ultima generatie. 1.6.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

path finder are preview de pdf-uri. dar path finder in sine e cam lent.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Pittick ... cred ca e vorba de e-Book ... care-i altceva decat PDF. Este un format agreeat de Microstift pentru Pocket PC in general. Au chiar instalat “din fabrica” incepand cu WinCE 2 un reader pt. e-Book.
Un PDF nu prea are cum sa fie citit aiurea de o aplicatie care stie de cod PDF.

‹‹ icoane cool      Edgies ››