iPhoto issue
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Whiteley, UK
Macuser din: 27.04.09

Salut!
Când îmi dau tag într-o poză, în timp ce-mi scriu numele, la sugestii, sub numele meu apare și adresa de email (atașat screen shot). Problema e că eu nu mai am emailul ăla de mult și, din câte știam eu, l-am extirpat complet. Se pare că ar mai fi rămas într-un loc. Știți cumva de unde ia iPhoto informația asta?

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca esti sigur ca nu mai e prin locurile obisnuite, vezi in Mail > Window - Previous Recipients. Da-i o cautare p-acolo si dilește ce-i de dilit.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
altero - 26 Martie 2013 06:01 PM

Daca esti sigur ca nu mai e prin locurile obisnuite, vezi in Mail > Window - Previous Recipients. Da-i o cautare p-acolo si dilește ce-i de dilit.

Am găsit adresa asta acolo, am șters-o, dar tot apare în iPhoto :-(

Semnătură 

‎“There’s a gate in our heads…One that keeps the insanity in all of us from flooding our intelects. And, at critical moments, it swings open and all kinds of weird shit comes flooding through.” - S.K.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ăăăăă... vezi in preferintele lui iPhoto > Accounts, poate a ramas p-acolo agatată.
Si/sau System Preferences > Mail etc.

Si as mai da un restart cu Shift apasat, ca mai sterge din cache-uri.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
altero - 26 Martie 2013 07:36 PM

Ăăăăă... vezi in preferintele lui iPhoto > Accounts, poate a ramas p-acolo agatată.
Si/sau System Preferences > Mail etc.

Si as mai da un restart cu Shift apasat, ca mai sterge din cache-uri.

Mulțumesc de sugestii. Am încercat tot de mai sus - nu s-a rezolvat :-(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
Adri - 26 Martie 2013 04:19 PM

...Știți cumva de unde ia iPhoto informația asta?

in addressbook, ce mail ai trecut?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

În addressbook (Contacts) a fost primul loc de unde am șters mail-ul ăla. Nu-i de acolo.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

atunci aruncă un ochi și prin keychain…